Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- sön.15.juli/07 ---

Angående den där grejen jag skrev häromdan om att bli tårögd av låtar: Varför inte droppa en lista på såna som så gott som alltid har den inverkan på mig.

Så här är den:

Topp 8 tearjerkers:

8. The anatomy of a school shooting, Ill Bill

7. Tripping, Robbie Williams

6. Carnival 2000, Prefab Sprout

5. On the grind, Supersci + Chords

4. High Summer, Van Morrison

3. Trailway bus, Paul Simon (Och även Adios Hermanos)

2. Till rättvik, Anders Nygårds (från Masjävlar)

1. Såklart: The Quiz! Faktiskt har jag dessutom upptäckt att det överhuvudtaget är nåt med Annika Norlins röst som nyper till i magen och ögat på mig. Att lyssna för mycket på Säkert! kommer få en uttorkande effekt.

Egentligen skulle Oscar Danielson vara med på listan men det är omöjligt att välja en låt eller ens som med Paul Simon ta två från samma album (i det fallet för att de båda ingår i ett rysligt tearjerking konceptalbum). Sen var faktiskt den ökända tröjlåten sorglig som molten steel också, men den har tappat effekt nu.

Andra bubblare: Nine double em + Chain link (Brother Ali), Driveby (Neil Young), Always (Erasure), En massa gammal Smashpumps och Yvonne men det är nostalgifusk egentligen, Shoot Frank (Cage), The book of Daniel (MF grimm), A million eyes (Apani B. Fly).

Och jag har säkert glömt nån. Hit me med some of yourz!

Så har schemat för Sjuhärad släppts. Jag krockar naturligtvis med Hammerfall, det är ganska kuken. Inte för att vi delar publik, antar jag, men jag vill fan se dem och jag misstänker att fler är på samma nivå som jag där och kanske väljer fyrverkeri över en kort ospektakulär nörd med DJ Telefon.

Det får ge sig. Sista dan, sent på kvällen i alla fall, bortsett krocken en bra tid, men Kjell Höglund är första dan så jag får nog offra hela helgen, hoppas inget kul händer här i stan samtidigt.

Och sjukt peppad är jag på att köra nya Dansa bort det på scen.


Rufus jagar fluga på gården.


Det här är för övrigt nya soffan. Matilda spöar Klas i Dr. Mario.

statistik,
serier:
tot. minuter:
ebba & didrik
s1e04, [ingen titel]

south park
s10e11, hell on earth 2006
ca 50 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
sentimentalitet, ego.