Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tor.5.juli/07 ---

Jag stod på jobbet och gjorde ingenting, väntade mest på att servera punktligt 12-kaffe. Så kommer The Quiz (med Hello Saferide, fool) på radion och jag kommer på mig själv med att känna mig så rörd att jag nästan gråter där mitt i matsalen inför arbetskamrater plus gamla tanter och gubbar. Jag tvingades gå iväg en stund och göra nåt annat. Vete fan vad det kom ifrån.

Sedan kunde jag inte ens tänka på den där refrängbiten utan att börja igen. Men jag gillade det.

Gillar sånt. Se en snyftis med mig nån gång.

(Det har varit många oväntade låtar på P4 senaste tiden för övrigt.)

Och nu efter dagens arbetspass är jag äntligen långhelgledig och syrran och Klas kommer hit och jag ska chilla som fan. Sen bara fyra dar med jobb tills det är helt slut. Så kan man äntligen börja ta bara lite extradagar när man känner för det enbart i syfte att skaffa pengar till: ny tattoo, ny kamera, typ hur mycket saker som helst som fattats i lgnhtn för att komma upp i normal huhållsutrustning.

Så var det ju också jobb från inte tidigare än 15.30 idag så det gick an att gå ut igår. Spanade in nya Nef-klubben Elvira & the party monsters som var lite galen temamässigt men jävligt rolig. Och fett väder så man kunde hänga ute en massa och dansa vid anläggningen de fått upp där istället för bara på vanliga golvet. Sweet.

- - -

(Hur kul är det inte att SLS gjort en rmx på Vapnets Kalla mig?)


Nån har gett upp på sin telefon.

statistik,
serier:
tot. minuter:
south park
s10e06, manbearpig

entourage
s4e03, mailbooty
ca 45 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
livläkarens besök
ca 35 s.
ca 35 s.
  [regelverk]
taggar:
emo, vårdish, supa.