Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- lör.7.juli/07 ---

Drömmen inatt var att jag kom in i badrummet och allt var nystädat. Sjukligt städat, badkarskanten borttagen och renskrubbat därunder. Allting skinande rent. Matilda hade fått ett ryck.

Tack, kanske en normal person skulle säga, men jag, jag lackade. Fattar du hur svårt det var att få upp den här badkarskanten!? Faan nu måste jag göra det igen.

Och så visade jag precis vad problemet var, sen förra dagfesten förstår du, det där med trasiga fötter som väldigt försiktigt behövde sättas på plats på kanten och ännu mer försiktigt skulle hela kanten i sin tur sättas på plats så fötterna inte trillade av i processen.

Men sen var jag ändå besviken när jag vaknade att det inte var nystädat och fressshhh därinne.

Ja, syster Matilda plus Klas är alltså på besök nu, och föräldrar ansluter om några dagar. Full house kommer det bli.

Men det är all good, det blir väl sweet Lassemat till veckan.

Vi träffade Sanna och Mark i våldsregnet igår, hann med lite fika innan the blötness i alla fall. Sen var det den vanliga second hand-vändan man tar när besök kommer och jag hittade faktiskt en bra skjorta som dock kan behöva lite symaskinsarbete för full potential.

Sen middag hos en nybliven Biskopboende kompis till Klas men jag valde att avvika sen för att dra till Underjorden in order to träffa Marta samt kolla in hennes kompisar Wildbirds & Peacedrums spela inför publik plus A&R's, typ. Och det var ett bra drag för satan i helvete vad bra de var. Bästa spelningen jag sett sedan Darin på Liseberg (vilket såklart var en helt annan sak, men det är senaste gången jag var lika exalterad efteråt).

Hur man kan få till så mycket låt av bara trummor och sång (samt ibland lite klocka och nån slags cittra eller vad det nu var) är fan ett mysterium. Jag hoppas verkligen det är lika bra på skivan. Hade jag inte varit så fattig hade jag köpt den av dem, men nu får jag nöja mig med att lyssna på Myspace (där tyvärr ingen av de hårdare låtarna verkar finnas ute).

Innan var det ett annat band som hade lite för lite låt i sina grejer, men var bra ändå, särskilt vissa partier med lite mer beat, men bäst med dem var att det var ett barn på trumma! Jag kunde inte ens avgöra om det var ett barn eller en väldigt kort tjej på scen, men ute i foajén såg man att det var en max 12ish tjej. Coooolt.

Headlinebandet Deerhoof hade tydligen öppnat för Sonic Youth hörde jag, vilket var logiskt, de lät lite som just dem kring A thousand leaves. Men de var inte rätt muzak för mig just då så jag såg bara första tredjedelen. Det var roligare att passa på att hänga utanför medan det inte var sjukligt crowded.

Sen fick jag vid hemkomsten tre på natten besvära sovande Matilda och sovande Klas eftersom jag bara har en nyckel själv och varit korkad nog att inte sno åt mig Arons när han ändå åkte iväg till Kpnhvn och Tooskland.


Snart börjar det tokregna.


Action.

statistik,
serier:
tot. minuter:
south park
s10e06, manbearpig
s10e07, tsst

entourage
s4e03, mailbooty

ebba & didrik
s1e03, [ingen titel]
ca 100 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
familj, vänner, drömmar, tips.