Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tis.10.juli/07 ---

Ha! Bara två dagar kvar av schemat och sen sweet freedom. Fattig freedom förvisso, men vad gör man. Och föräldrar kommer imorgon och kan ge en lite mat. Dessutom är nu alla tidiga mornar avverkade och det gör gott, även om det inte lär bli nån Elvira-repris imorgon kväll med tanke på både budget och hur dryg man vore om man stack ut så fort ens föräldrar kommer på besök. Haha, få skjuts hem från jobbet på kvällen sen och dra med en gång. Det vore nåt.

Det får bli fredag eller lördag istället, J-O-V har våldshypat Chalmerz svenniga pool/skumfester och det verkar så jääävla kul att drägga ner sig som ett helvete nån kväll. Halvnaken!

Mindre kul är att Newsec, de jävla asen, stängt av vattnet för mig igen, helt oförvarnat denna gång. Och nu är jag inte ensam här heller, så problemet att det inte går att använda toan (well, första biten går ju bra, men du fattar) tredubblas. Aaaargh! Och ingen mat kan lagas och jag hade bara en people's beer och Willy's-smoothie att dricka i kylen så vi kommer fan torka ut. Dessutom gör den smoothien att det kommer köttätande ananasbakterier på tunga och gom och de fräter och fräter.

Klockan är ju över sex nu, ska nåt fixas med rören som kräver avstängt vatten görs det väl på kontoooorstid!?

Döden. Tänk på den.

- - -

Men vafaaaaan!? Är det krig eller? Nu kan jag inte lägga upp den här texten för att uppkopplingen är död också!

Nä jag orkar inte mer, nu måste jag sätta en avsnittsbrytning och skriva om nåt glatt.

- - -

Livläkarens besök är en fet bok, läs den. Jag blir ohemult sugen på att kolla historieskrivningen om den där Christian VII, och Struensee, och drottningen! inte minst. Näst på tur står nog Ajvide Lindqvists novellsamling Pappersväggar som precis kommit i pocket, äntligen, eller kanske nån mer P.O. eftersom det visat sig vara värt det. Blanche och Marie kanske.


Till och med det störda halväckliga godiset är slut.

statistik,
serier:
tot. minuter:
24
s6e18, 11 p.m. to 12 a.m.

entourage
s4e04, sorry, harvey
ca 65 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
livläkarens besök
ca 140 s. (> utläst.)
ca 140 s.
  [regelverk]
taggar:
vårdish, klagan, dråpligheter, tips.