Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tor.12.juli/07 ---

Jag har den bästa idén ever.

Eftersom det redan är stor dominans av lattjoreportage om, och jippon på, Almedalsveckan ska jag fan åka dit nästa år med ett gäng och behandla det som en rockfestival. Go Roskilde on that shit och sitta i ett tält med en back öl utanför "festival"-området och lyssna på gamla tal av Torbjörn Fälldin i en skitbandare med dubbla däck (Olof Palme är inte indie nog, Latin Kings liksom).

Röka på kanske, men det är nog för avancerat för att vara default på en festival i Sverige.

Häng med i vilket fall! Jag är helt allvarlig. Så länge det finns en camping nära nog, that is.

- - -

Angående medeltidsupplevelsen i förrgår då. Vattnet var faktiskt inte okynnesavstängt, det var nåt jävla läckage, och reparationer i huvudstammen krävdes. Vilket de schyssta fastighetsskötarna faktiskt fixade under kvällen istället för dan efter (En sak att Newsec är djävulen, de lokala troopsen är hyvens ändå, om än lite skumma).

Vi skulle ändå ut och kolla om det fanns vatten i tvättstugan, och i så fall fylla hinkar, när vi såg en sent uppsatt lapp på porten upplysande om nyss nämnda situation, varvid vi istället uppsökte vattenposten som placerats intill bilvägen. Äntligen kunde mat lagas och sura miner bytas ut.

Jag var på tokigt bra humör, nästan oförskämt, från att sura på värden till att bära tunghink som en annan livegen bonde, det var bara för mycket omställning för andra humör.

- - -

Och jobbet slut. Men ändå inte.

En sjukskrivning på avdelningen och jag får hoppa in ett par dar nästa vecka, men jag missar fan inte Elvira igen om det verkar lika fett som igår. Det fick bli bara två av de tre erbjudna dagarna. Dock kommer de dagarna betala en ny soffa som mina föräldrar lånar mig till, man måste passa på när bil finns tillhanda.

(Det var alltså utlovade Spank Rock som fick mig att sura över att missa Elvira igår, men sen messade J-O-V på kvällen och sa de ställt in ändå. Bwahahahaha! Där fick ni.)


Matilda vid vattenposten.

statistik,
serier:
tot. minuter:
south park
s10e09, mystery of the urinal deuce
s10e10, miss teacher bangs a boy
ca 45 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
tips, dråpligheter, vårdish.