Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tis.3.juli/07 ---

No more Dexter, förrän september i alla fall. Slutade dock ganska klappat och klart så det hade kanske räckt med en säsong. Men vi får se.

Och tack till Sanna för the heads up om att Entourage redan börjat sin fjärde säsong inte mer än nån månad efter slutet på trean. Förra väntan var äckligt lång, det är gottgjort nu.

Förutom TV-serier då:

Jag har svurit över FL (något som borde stått med på listan sist). Programhelvetet gjorde filerna med mitt klubbiga beat jag petade ihop innan helgen korrupta. Så jävla störigt, jag hade kvar en första version med huvudidén, men några melodier jag gjorde är gone for good.

Tur då att arbetet att fixa ihop nya bitar gav resultat som var minst lika bra. Det kommer fan en fet hit på mixtapet när jag spelat in skiten. Text om att väga upp jävligheter med dans dans dans. Snabbast ihopskrivna låttexten på evigheter, fan vad nöjd jag är.

Beware.

- - -

Man har inte tid med så mycket på bara en dag ledigt mellan jobbvändorna. Det enda jag gjort annars är att dra till ÖB med J-O-V samt snöa in på potatisgnocchi i färskpastapåse.

Med bladspenat och mozzarella galore. Vulgolyx.


Cold mouth prayer.

statistik,
serier:
tot. minuter:
south park
s10e04, cartoon wars, pt. II
s10e05, a million little fibers

dexter
s1e09, father knows best
s1e10, seeing red
s1e11, truth be told
s1e12, born free

24
s6e17, 10 p.m. to 11p.m.

entourage
s4e01, welcome to the jungle
s4e02, the first cut is the deepest
ca 340 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
livläkarens besök
ca 110 s.
ca 110 s.
  [regelverk]
taggar:
socialt tv-serie-slavande, dråpligheter, egocentrum.