Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- sön.17.juni/07 ---

Man försätter sig i det där igen. Kanske inte som att det är typiskt mig, men det börjar bli.

Annars konstiga dagar.

Att försöka sova på tåget hela vägen från Sundsvall går inte mer än halvbra, men tre timmar hann jag sova i alla fall. Plus en extra när jag kom hem. Men det lämnade väldigt lite utrymme för att chilla, det var bara äta snabbt och sen iväg på fest hos Pedram.

Sjukt mycket folk i den lilla lägenheten, väldigt imponerande. Men det var ju planerat utgång också, med YohoMagnusPeter, vi gick till nya klubben på båten. Flopp/galet kan man sammanfatta det med. Båda alltså, Yoho gjorde det skumma draget att beställa en flaska bubbel som vi delade på och sen blev en till beställd och loppet var kört. Alla utom jag var för fulla för att dansa när golvet väl kommit igång, så jag blev lämnad ensam.

Men jag spottar inte i glaset inte. Det är bara att köra själv, alltid finns det annat folk att dansa och snacka med. Så jag hamnade till slut i sällskap med folk som visade sig känna mina kusiner i Karlshamn, det var duktigt weird.

Och sov till fyra dagen efter, antar det var tågsömnbristen som gjorde det för det är vekligen inte likt mig. Men det ledde ju bara till ännu en dag som var helt borta med en gång, jag hann bara äta och åka till Magnus för en Ebba & Didrik-afton med honom, Emma Mollis och Yoho. Magnus bjöd på god mat också den vänlige själen.

Men det blev tidig läggdags, och så upp tidigt imorse för att jobba en extra vårdish-dag, vaknade 05.30. Således har jag inte varit hemma och vaken mer än kanske sex timmar sammanlagt sen jag kom hem i fredags. Resväskan ligger halvutplockad fortfarande och lär så förbli nån dag till.

Uppsatsslutspurt imorgon då, allt som ska fixas ska fixas under max de kommande tre dagarna innan jag börjar jobbet på riktigt på torsdag (huuuga!). Sen äre ju i alla fall över. Tänk om jag kunde får en två tre saker som jag vill på det, och kunna chilla ordentligt när jobbmånaden är över.

Eller åka till Sundsvall igen och lära mig köra bil kanske?


Någon har ett av mina favoritdjur på sin registreringsplåt.

statistik,
serier:
tot. minuter:
south park
s9e05, the losing edge
s9e06, the death of eric cartman
s9e07, erection day
s9e08, two days before the day after tomorrow

weeds
s2e06, crush girl love panic
s2e07, must find toes
s2e08, MILF money
s2e09, bash
ca 190 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
krypto, supa, vårdish, uppsats.