Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- ons.20.juni/07 ---

Sommartider är repristider. Det gäller TV, det gäller livet.

Haha, gäller livet, det låter som ett hot. Ursäkta.

På TV repriseras Ebba & Didrik, som sagt, och även Världens modernaste land såg jag i tablån häromdan. Det är ju lite kul. Men vad jag inte såg i tablån, helvetes jävlar, var att Musikministeriet också går igen! Därför missade jag första avsnittet och såg bara halva del 2. Jag som missat alla utom del 4 och sista avsnittet under förra vändan. Det får bli att sätta in stående påminnelse i mobilen eller nåt för det går ju bara inte att missa det igen. Det är verkligen ett program man kan sätta det annars förhatliga epitetet kvalitet på.

Livets repriser kör lite allt möjligt.

En av dem är börja jobba vårdish igen under sommaren, samma gamla avdelning. Why oh why såg jag inte till att byta till en annan medan jag hade chansen, jag trivs ungefär inte alls och negativa tal.

Andra repriser inkluderar jakt och glapp i kontakten.

Men uppsatsen är klar som fan, det du. Helt klar alltså. Önskade ändringar gjorda, skiten postad och kontrakt för digital publicering likaså. Jag fattar inte riktigt hur det gått till, det där.

Känns som att man har för mycket tid helt plötsligt. Efter att jobbet tar slut om en månad lär jag börja stirra in i väggar hela dagarna. Eller om man skulle skriva klart de där låtarna. Plugga lite på franskan. Men allt sånt där är ju på eget ansvar och disciplin, hur bra är jag på sånt liksom.

- - -

En liten upprördhet också. Eller humor, beroende på hur man ser det. Eftersom jag varit i Sundsvall har jag haft nöjet att läsa ST, och då får man ta del av vad kultursidornas fanbärare Curt Bladh har att läxa upp oss vanliga dödliga med.

Bwahahahaha, han är en sån grodmupp!

Kolla bara detta. Och varför inte bilden (nedan) också.

Bloggandet förstör litteraturkritiken! Folk skriver hur som helst, helt utan redaktion eller utbildning, ja det är förjävligt rent ut sagt! Citat: Bloggarna skrivs av bokläsare i största allmänhet, de flesta utan kritisk erfarenhet eller djupare litterär insikt.

Litterär insikt kan äta det svartmögliga gammbrödet längst in i mitt skafferi. Curtz Bladh får gärna vara med på kalasandet. Tjenare hörru, om kritikern, vilket jag förvisso håller med om, ska vara påläst, ha skillz och ta litteraturen seriöst kanske grodan boll skulle tänka över exakt hur seriöst han tog HP-böckerna när det började gå bra för dem. En seriös kritiker är lika seriös med allt, och fattar att det innebär olika utgångspunkter för olika genrer och format.

I en digital flamsvärld kommer litteraturen att förtvina.

Hahaha, sluta, jag kissar på mig!


Grodan boll.

statistik,
serier:
tot. minuter:
weeds
s2e10, mile deep and a foot wide
s2e11, yeah, just like tomatoes

south park
s9e09, marjorine
s9e10, follow that egg
s9e11, ginger kids

24
s6e15, 8 p.m. to 9 p.m.
ca 160 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
tv, uppsats, vårdish, krypto, rant.