Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- lör.23.juni/07 ---

Andra repriser inkluderar den där grejen man gör. Men man har ju inte så mycket val.

Men skit i det nu. Jobbet har börjat rulla, en extradag är inklämd, och midsommarfirande kan gärna stå tillbaka för fetare lön. Och en extradag på ett ställe där man är sjukt sällan och inte har koll = noll ansvar. Yay!

Och att roomies har midsommarfest när man kommer hem efter jobbet och egentligen bara ska lägga sig, för att gå upp 05.25 dan efter, är istället för irriterande bara väldigt trevligt. De går ju till Whoppan sen och 8 eller 6 timmar är fan inte nån vidare skillnad vid den uppgångstiden.

Dock kan det vara lite segt med bara en ledig dag mellan denna vända och nästa som börjar med passet med mig plus annan, nyare, vikarie = totalt ansvar. Blöargh.

- - -

Jag som trodde Weeds redan börjat rulla på säsong 3. Men nu står man där med sjuuukligt spännande cliffhanger från sista avsnittet på tvåan.

Bara att vänta på fortsättningen i augusti, at gunpoint.

Istället tänkte jag, inspirerad av den lysande artikeln jag läste i DN hemma i Sundsvall, ta upp säsong 4 av The Wire. Men där kommer problemet att jävla uTorrent börjat bråka med mig och allt går låååångsamt fast det finns 50 som seedar. Argh, jag har ju för mycket tid mellan jobbandet, man kan ju inte göra riktiga saker på såna korta uppehåll.

Det får bli Green wing som ensamtittandets kung, och maraton i Dexter och Heroes med J-O-V. Och skriva låttexter skulle jag ju göra, men det funkar rätt bra på jobbet också. Stå i tvättstugan och freestyla, där har vi nåt!

- - -

Tack mamma för pengatillskottet förresten.


Trädgårdsstol, i buskage i lillskogen.

statistik,
serier:
tot. minuter:
weeds
s2e12, pittsburgh

green wing
s1e04, joanna's birthday
ca 70 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
Enquist, P.O. - livläkarens besök
ca 30 s.
ca 30 s.
  [regelverk]
taggar:
krypto, vårdish, asocialt tv-serie-slavande, thanksgiving.