Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- mån.25.juni/07 ---

Det kan ju vara nåt med sommartorkan i pressen, men fan vad det ska vara låtsasdebatter nu. Alltså, en del visar ju på olika symptom, på saker som ligger under och faktiskt är intressanta. Men sällan får man se nåt av det for real.

Kritisera Dunka mig gul och blå är meningslöst. Låten gör varken till eller från, jag skulle säga den är rätt lam. Misshandelskopplingen är så långsökt att jag knappt orkar le åt klantskallarna.

Carina Rydberg skrev förvisso bra om det där småtjabblet i DN. Men själv skulle jag helst tysta ner allt. Den seriösa kritik man kunde framföra är inte nån stor grej, det skulle bara vara en onödig attack på några generande nödrim.

Sen har vi Sven-Otto. Kanske ingen vidare debatt, men folk är upprörda. Tror man i alla fall, fast egentligen skiter jag och alla andra i hans examen. Det här är en klassisk fjanthistoria, tidningar agerar som att det är folkstorm, men ingen bryr sig på riktigt. Och framför allt, kära pressen och alla andra som kan tänkas ilskna till: utbildningskrav på en minister: Noll.

Rösta fram vem i helvete ni vill är den enda principen.

Men ja, det är ju ganska god underhållning det här. Otto slingrar sig och tycker att han visst har en giltig examen och gör bort sig i stora mått, nästan värre när han ger upp och tar bort den från CV:n. Det som egentligen orsakat slingrandet, dock, är ju inte illvilligt ljug eller ihärdig övertygelse om examens tyngd. Det är skammen att vara en stor jävla sucker. Vem vill erkänna sånt?

Men du är spammad och lurad Littorin! Nästa gång köper du väl penis enlargement och viagra via internet.

Så har vi det där med... Äh jag har glömt redan, det var väl alldeles för poänglöst.

- - -

Ha!

Eller kanske skräck och bävan, men ändå. En annan av vikarierna på avdelningen har läst franskakursen jag sökt till höst. Bekräftelse är mottagen på att det är svårt som fan, men nu kan jag få lite heads up på hur, och dessutom skaffa lite begagnad kurslitteratur att kolla igenom redan innan jag börjar.

Sen att det är en vikarie från norrland, plus att man slipper vara sitt vårdpersonaljag. Det kan inte bli så mycket bättre. Jag som tänkte det skulle bli en helvetesdag med ansvar och skit. Det blev förstås ansvar men det gick bra ändå.

Och senaste Threadless-beställningen har kommit! Blir en pic på den jäveln nästa gång.

- - -

Det började med bara Dexter, maratontittandet. Kanske inte mer än en halvmara dock. Men i alla fall bådar de första avsnitten gott, jag trodde inte man kunde få ihop en sån neat story av en seriemördare som bara mördar andra seriemördare. Men det gick fint.


Hårdaste klottret i stan.

statistik,
serier:
tot. minuter:
south park
s9e12, trapped in the closet

dexter
s1e01, dexter
s1e02, crocodile
s1e03, popping cherry
s1e04, let's give the boy a hand

ebba & didrik
s1e02, [ingen titel
ca 255 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
politix, rant, vårdish, socialt tv-serie-slavande.