Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- sön.4.mar/07 ---

Jag får hänvisa till att när kompisar out of town är på besök får man faktiskt låta bli att tänka på pengarna som går åt och bara följa med ut.

Ja, alltså, Petter var i stan igår. Jag fick förfrågan om att hänga med på Strip music (som jag tidigare också tänkt att jag ville se, men valt att skita i pga försöket till ny taktik att hålla lite mer på cashen). Hans kompis Adrian hade nämligen fått gästlistespot (plus en, men tyvärr inte två, så jag fick hosta upp) efter att ha hängt med nån från bandet tidigare i veckan. Så vad gör man, det är bara att hänga på.

Och det var till och med bra! Sen den där gången jag såg Yvonne på Emmaboda för väldigt länge sen hade jag ju tänkt att De la Cour inte är en livesångare att alltid lita på, men han måste ha ryckt upp sig för det lät riktigt bra. Att jag inte hört ett ljud från Hollywood & Wolfman gjorde inte heller nåt, det kördes mycket gammalt och dessutom en fet Only dancing för oss Yvonne-nostalgiker. Tydligen som kompensation för nåt som gått fel, men jag fattade inte vad. Skiter förstås även i vilket.

Så långt allt väl. Dessutom träffade jag på andra man kände, och dansgolvet efteråt var också hett. Men efterspelet.

Lite i överkant.

Adrian hade hookat upp med nån youngster, 19/20ish kanske, och skulle förstås se till att få lite hångel med henne, vilket tvingade Petter och mig att i solidaritet hänga på ett gäng ungdomar till ett hus i Örgryte in the early morn', och sova sex pers över kortsidan i en och samma säng (och just bredvid mig: the hångel). Det ska också tilläggas att det fanns parents in that house.

Jag kunde förstås varit lite smart och åkt hem istället, det var ju faktiskt bara Petter som i egenskap av bror till systern vars lägenhet de egentligen bodde i behövde följa med, jag hade ju inga direkta kopplingar. Men, jag gillar ju lite surrealistiska tbx-till-den-där-åldern-igen-grejer ibland. Eller bara anekdotvärdet. För den enda egentliga nackdelen med grejen var ju att jag fortsatte vara sliten i halsen efter rep nummer två med metalarkitekterna lite längre än jag velat, eftersom jag repade med RekoMattias idag och inte var i toppform direkt. Nog går det att sjunga hyfsat med fucked up hals, men det är lätt att det spricker och man får ett litet målbrottsutbrott.

Underliga efterfester ja. Natten till lördag innehöll i sin tur valda klipp ur The office från konstig vinkel i Mollys kompis Emmas lägenhet i Masthugget, efter vad som skulle bli en seriös runda till samtliga ställen på andra lång men bara stannade vid Publik och King's head. Men gott nog. Gott nog.

Och jag är väldigt glad att Mattias sågade mitt förslag att sätta repet med Reko till före metalbandets dito. Jag hade inte gärna velat dra mig upp och iväg tidigt den lördagen.


Lite som headbang.

statistik,
serier:
tot. minuter:
scrubs
s6e11, my night to remember

south park
s6e12, a ladder to heaven
s6e13, the return of the fellowship of the ring to the two towers
s6e14, the death camp of tolerance
s6e15, the biggest douche in the universe
ca 110 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
transmetropolitan, vol 5: lonely city
ca. 30 s.
ca 30 s.
  [regelverk]
taggar:
supa, krypto. (what's all this then?)