Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- mån.5.mar/07 ---

Det går inte att ha alla bollarna i luften samtidigt, tänka in alla tips, alla betydelser, hålla rent från tvetydigheter. Man får redigera i efterhand, och man ska.

Ändå är jag fixerad vid tanken varje gång jag läser kritiken av nånting jag skulle kunnat göra själv. Nästa gång: tänk på allt, tänk rätt! Men det kommer jag inte göra.

Ska man sluta vilja det, eller är det nåt att ändå sträva efter?

- - -

Men mittenversen fick sitt break, låten är klar. Den som ska bli titelspår till nästa vända. Den kommer höras från scenen på onsdag. Du kommer vara där.

Allt tålamod i världen. Jag är pretty nöjd.

Återstår lite till före jakten på ny inspelningsmiljö, av nån anledning räcker inte mina beats till. Eller, anledningen är känd. Jag tröttnade på några tilltänkta. Men andra fick ny skjuts och det är ett av dem du kommer höra.

- - -

South park: Smoking some pot makes you fine with being bored.

Jag: Ja, eller TV-serier. Men det irriterade verkligen the crap out of me att Life on Mars inte kunde få sluta efter en säsong. Det är ju precis en sån där typ av handling man vill få slut på för både egen och karaktärens skull. Miniserier är ju det ultimata formatet. Eller möjligen tvåa efter kortfilm. Ska jag verkligen orka följa en säsong 2 nu?


Snapshot (rmx). Imorgon fyller jag 26 för övrigt.

statistik,
serier:
tot. minuter:
life on mars
s1e08, [ingen titel]

south park
s6e16, my future self 'n me
s6e17, red sleigh down
ca 100 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
allt
ca. 10 s.
ca 10 s.
  [regelverk]
taggar:
krypto, egocentrum, serier. (what's all this then?)