Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- fre.2.mar/07 ---

Den feta spelningen med Rekomusik: Vi öppnar för Juvelen den 23 mars, på Fängelset. Extra kul med tanke på att Sanna för ett tag sedan sa att vår skit låg rätt i tiden med tanke på just honom. Kom dit, det kostar bara 60 spänn. Det öppnar 19, vi går på 19.30.

Annars är det ganska mycket lazy days just nu. Jag försöker få klart de halvfärdiga verserna till två utlovade nya låtar till kommande gig. Och snygga upp beaten lite, men det är ju mindre noga med sånt på en scen än när man ska mixa för skiva.

Jag såg i alla fall Little miss Sunshine igår, efter en hel del påtryckningar från bland andra Ran. Det tog mig ett tag att bestämma mig för om jag tyckte den var jättebra eller bara lite kul, men när slutscenerna med skönhetstävlingen kom var det inte längre nån tvivel. Fan vad bra det var. Och radikalt!

Jag vill verkligen skriva nåt om det, för det finns en hel del att säga om Olives framträdande i talangdelen, men jag ska inte sabba den för er andra som inte sett den än. Det får bli nån annan gång. Men ni som har sett den kan ju le åt det fantastiska citatet this place is fucked!


Hemmadagar. (Bättre bilder än såhär tar inte feta telefonen.)

statistik,
serier:
tot. minuter:
boston public
s4e13, chapter sventy-nine

south park
s6e10, bebe's boobs destroy society
s6e11, child abduction is not funny

lost
s3e10, tricia tanaka is dead

house, M.D.
s1e22, honeymoon
ca 170 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
Ellis, Warren + Robertson, Darick - transmetropolitan, vol 5: lonely city
ca. 30 s.
ca 30 s.
  [regelverk]
taggar:
egocentrum. (what's all this then?)