Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- sön.25.feb/07 ---

Allt möjligt.

Ett snöfall som är jävligt fint och det blir tyst, musiken i lurarna kan sänkas men ändå höras. En källarlokal med instrument och ett sångarlöst band, käng med black med meck med HC och lite döds, jag skriker och sabbar säkert rösten men shit vad kul, i would love to be the new guy, om det bara håller att få ha kvar soulrösten också (och det känns som den är helt återställd idag!).

Hårda bud i Mellerud. Plötslig guestspot i det tidigare förlorade giget, jag ska verkligen försöka att hinna med allt som händer i samma veva kommande veckor.

Jelloshots.

En vagnhållplats mellan ungefär fem och halv sex på morgonen.

Och så lite raka rör: comin' this thursday - Rekomusik i P3 lab, intervju och två feta låtar. Turn it up och låt min ovan nämnda röst höras till grannen. Man får väl vara lite stolt eller?

Mello missade jag förresten, men det var ju trevligt att Dawn Finer gick vidare även om jag inte hört låten. Hon var om inte annat het i Moneybrothers Positive vibrations.

- - -

Sista grej, en klagan. GP skriver om EU:s nya arbetstidsregler. Med den vidrigaste vinkeln som bara går, och jag måste bara fortsätta säga jävla sörlänningar skärp er.

Jag vill bara ge nån stryk när jag tvingas läsa om hur hemskt det är att folk ska tillåtas få vila ordentligt mellan arbetspassen, nu när snöröjningen redan är så dålig. Varför är ni så fixerade vid den här satans snöröjningen, och vad fan har hänt med det här landet, med allt intensivt motstånd mot arbetsrätt och facklig verksamhet?


Johan grindar trummorna.

statistik,
serier:
tot. minuter:
scrubs
s6e10, my therapeutic month

south park
s6e09, free hat

boston public
s4e12, chapter seventy-eight

life on mars
s1e06, [ingen titel]
ca 155 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
allt
ca. 15 s.
ca 15 s.
  [regelverk]
taggar:
krypto, politix, klagan. (what's all this then?)