Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- sön.10.dec/06 ---

Cunninlynguists har fått konkurrens om årets spelning, och då vet jag inte ens vad grejen jag såg igår hette. Det var i alla fall Beli Konj Club på Respekt, och på scen fanns ett jävla balkan style brassband tillsammans med en DJ som körde hårda 4/4-beats och basgångar. Helt galet. Det enda sugiga var som vanligt att jag inte kom på idén först.

Kvällen började i alla fall på Sannas fölsedagsfest, det var riktigt kul det med. Drack lite vin, åt lite tårta och socialiserade. Snackade skivåret 2006 med Anna H:s syster Elin, och det var hon som sedan hypade grejen på Respekt, och när folk skulle iväg dit var jag naturligtvis på som fan jag också.

Efter kanske en halvtimmes kö kom vi in precis när bandet skulle gå på, och i fin Underground/Svart katt vit katt-stil gick de först igenom i princip hela lokalen redan spelandes för fullt. Sedan stod vi framme vid scenen och bara dansade satan.

Så träffade jag på både lite andra Sundsvallsbekanta och sedan Marta (haha, det är fortfarande skitkul att du var med i tidningen i egenskap av Clas Ohlson-kund igår!), som jag också dansade loss med när bara DJ:n från samma konstellation som redan nämnts körde sit eget set efter spelningen med balkanbrassen.

Men när jag skulle fylleäta lite snabbmat innan vagnen hem skulle komma till Brunnsparken upptäckte jag att jag råkat tappa en hundring ur fickan när jag plockat upp podden lite tidigare, och jag förbannade mig själv högt för att jag snålat och inte köpt mer öl inne på Respekt så man i alla fall fått valuta för den innan den försvann.

Alltid ska det vara nåt som tar ner en.

- - -

Och så en sak jag glömde kommentera sist, om torsdagens Fråga Anders och Måns: Vad i helvete!?

När nån skickat in en så lysande fråga som Vad kostar knark egentligen nuförtiden? så måste den ju bli besvarad. Men nej, inte ett försök ens, och jag kan ge mig fan på att det var SVT som stoppade dem från att tala om det.


Eftersom jag så sällan har med kameran ut får det bli
en bild från senaste vändan tischor. Coat of arms.

statistik,
serier:
tot. minuter:
freaks and geeks
s1e06, i'm with the band
s1e07, carded & discarded
ca. 90 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
montecore - en unik tiger
- ca. 25 s.

Milligan, Peter + Ewins, Brett & Dillon, Steve - skreemer
- ca. 180 s. (> utläst.)
ca 205 s.
  [regelverk]