Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- lör.29.dec/07 ---

Det är lite besvärligt att det ska ligga en hel helg till sådär strax innan nyår, blir ju inte så mycket hemmachilla då fast man bor hos föräldrar.

Å andra sidan spelar det ingen roll, det är ju ändå ledighet hela tiden för mig. Som till exempel när man på en annandag, natt till vanlig vardag, inte sover alls eftersom man står på gamla goda Pipeline och spelar skivor från 3 till 9 på morgonen för resterande efterfest, och sen knappt orkar trycka på knapparna när det spelas Xbox hos Ecke kvällen efteråt.

Andra festdagar var i alla fall förväntade, juldagen är given och alltid detsamma i princip. Men ett bra detsamma, man vill veta hur det går till och vad som kan förväntas, särskilt med tanke på att det enda oväntade inslaget var att Jonas hamnade i bråk med ett par klassiska småstadsidioter som mosade glasögonen på honom (mycket slagsmål sen man kom hit alltså).

Förväntat var en låg men acceptabel kvalitet på Skepparns dansgolv (vafan är det med den här stan och tråkig rock?), där man dansar ändå för att man är sugen på att hålla kvällen på topp. Förväntat var att snacka med gamla kompisar man sällan träffar och lova bättre kontakt, vilket antagligen inte kommer hållas. Förväntat var att få gå hem redan klockan två som om det vore en sista vagn att passa trots man bor i stan, eftersom det inte är öppet längre ens en helg (om man inte väljer att gå dit man inte träffar alla gamla vänner eftersom så många är kvar i träsket med musiken nämnd ovan, men då går ju poängen med juldagsutgång förlorad).

Känns som att alla sorter styrts upp under gågna veckan i alla fall: vanlig Oscar (ett av Sundsvalls ställen som jämförs enklast med göteborgs avenyn, ett annat lustigt nog nämnt just Aveny), vanlig Skepparn, galen hela-natten-efterfest, gayklubb direkt efter totala motpolen reggae/dancehallklubb.

Den senare utflykten var igår, men det var inte spektakulärt nog att behandlas för nu får det vara nån måtta på supartext. Allt det här varvas ju med dess komplement, sega hemma hos föräldrar och bara glo film och läsa lite books. Även om det som sagt blivit lite i underkant med detta i jämförelse med tidigare år.

Vad gäller books har jag dragit igenom senaste Klintbergboken som innan känts måttligt intressant (hence the tre års väntan att läsa den) men nu gav mig lite ammunition för en förhoppningsvis kommande besserwisser-seger. Det är bara det att jag inte kan komma på vem det var som för bara några veckor sedan envist hävdade Coca-Colas subliminala reklams absoluta sanningshalt, och inte heller kan jag komma på vem det var som drog skrönan om larverna i Hästens-sängen (som dock är sanning med modifikation eftersom det faktiskt dykt upp nån mal eller liknande vid enstaka tillfällen). Jag ska gräva i hjärnan lite till, men jag har i alla fall mina teorier om vilka det var. Var det du kan du ju tala om det i G-booken så du får skämmas.

- - -

Nu är det då bara nyår kvar, och det jag trodde skulle bli lite halvsegt och i värsta fall floppigt kan bli precis hur det vill nu eftersom jag igår fick definitivt besked på att Svante kommer hit över nyår, vilket inte var helt väntat sedan hans föräldrar flyttat från Sundsvall till Stockholm. Det kommer bli hur fett som helst, Svante är en class A kompis man träffar alldeles för sällan.

Och när vi ändå snackar class A kompisar måste jag tala om hur mycket jag uppskattar att ha en sån som Yoho i stan, som det faktiskt går att peppa järnet med inför en Oscar-kväll.

- - -

Alla måste även plugga senaste årets knullsoulskörd genom att tanka hela Wifebeater Loves julkalender (samt läsa de flesta texterna om låtarna för de var ofta riktigt roliga eller intressanta). En fet rmx av Umbrella blev årsbästa och tvåa kom min älskling I'm a flirt (också remixen, vilken för övrigt är mycket bättre i "clean" version än i den med fuck och nigga. att kalla den tilltalade för playa istället för nigga passar texten i övrigt och vi vet ju alla att flirt with all of y'all i förlängningen betyder fuck så du behöver inte säga det öppet).

Dock var det lite underligt att de valde Shawty is the shit med The-Dream på sjätteplatsen, istället för hans sjukt mycket bättre Falsetto. Att de inte tog I luv your girl, som också är bättre i mitt tycke, är i alla fall logiskt eftersom temat känns lite väl likt det i Kellz flörtmanifest.


Jag har ju inga bilder eftersom min kamera är fucked och mobilen sämst i världen på pix. Jag bjuder på gammal skåpmat från Gävle-strandningen istället. Men jag ska köpa ny. Jag har cash nu.

statistik,
serier:
tot. minuter:
inget. och då hade jag ändå laddat upp med en arsenal världens bästa Curb och Tell me you love me. Får se om det blir ledig tid. ca 0 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
af Klintberg, Bengt - glitterspray
allt i ett svep - ca 290 s.
ca 290 s.
  [regelverk]
taggar:
supa, slacking, nerd life, besserwissing, vänner.