Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tor.20.dec/07 ---

Imorgon drar jag till Sundsvall för att där ha gojul'n. Det kommer bli fett. Och speaking of jul'n... Ja det kommer ju alltid mer när man väl börjar önska.

Så ge mig även:

- redig symaskin. Det här, och punkten efteråt, är främsta representanter för den där sortens grejer man alltid måste låna för att fixa ganska basic saker. Vilket gör att dessa basic saker alltid blir liggande istället, minst ett år. (Borrmaskin tillhör också dessa grejer men Aron har en, så just nu finns det i huset.)

- häftpistol. Precis när jag skriver detta kommer jag också på varför jag alltid tänker att det är nåt jag behöver. Jag har glömt, än en jävla gång, att ta av tyget från kökssoffans bänk och tvätta det dagfestinfekterade fanskapet. Jaja, jag hade inte hunnit låna Yohos pistol och fixa på det igen ändå innan julhemåket.

Det är verkligen helt sjukt hur lite jag uträttat senaste dagarna. Precis som det ska vara alltså, men jag hade ju även sånt jag ville uträtta, inte bara måsten. Men skit samma. Jag har i vilket fall upptäckt nya serien Tell me you love me, som kanske lite väl rider på sina sexscener, men dessa är i alla fall seriöst bra gjorda.

Men lite besvärande var det såklart också när jag kollade i vardagsrummet och Aron satt på sitt rum och jag insåg hur ljuden från teven antagligen gav en bild av att jag tittade på nåt helt annat. Återstår förstås att använda Joakim Pirinens konst eller porr?-test på't, annars var det ju visst nåt helt annat.

Så har vi varit och supportat Elins DJ-debut som Vit Katt på Uppåt-klubben Vernissage. Som vanligt helvetestrångt att dansa där men jag är ju inte den som bangar att ställa mig på en upplyft position ändå, så jag kom undan trängseln för det mesta. Och så fanns det ju lite gratis bubbel också. Vi stötte även på nya vimmelförsöket Dammit.se som kändes jävligt malplacerade utanför Avenyn, men det är ändå principiellt trevligt med crossover och brutet Djungelmonopol.

Men nog är t.e.x. J-O-V's bilder för Djungeln mycket flådigare ändå, uppstickarbilder från Avenynland blir inte så mycket bättre än det ständiga porträtthelvetet:


Roligt i alla fall att jag fick in en ny klåfingerpose på det viset.
(Allas luggar åt samma håll!)

statistik,
serier:
tot. minuter:
tell me you love me
s1e02, [ingen titel]

the simpsons
s18e16, homerazzi

desperate housewives
s4e05, art isn't easy

ugly betty
s2e06, something wicked this way comes
s2e07, a nice day for a posh wedding
ca 200 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
Strömquist, Liv + Bielecki, Jan - Drift
Allt i ett svep - ca 130 s.
ca 130 s.
  [regelverk]
taggar:
make-a-wish, nerd life, TV-serier, linlusande.