Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- mån.17.dec/07 ---

Längsta helgen kan man nog kalla det. Väldigt olika saker också: spontanknökfylla, glöggbuffé, nykterfest, husfest, spontan gratisfest. Det går inte riktigt att klassa en vinnare egentligen men mest nöjd är jag såklart med att köra absolutistkväll. Men det var egentligen bara själva konceptet som kändes speciellt, för själva kvällen var ju jävligt mycket samma som alltid ändå. Med undantaget att jag inte satt med ett glas på förfesten.

Också det som är lite tråkigt, även om man inte behöver vara full för att dansa som fan är det inte lika intressant att sitta på förfesten innan utan dricka. I alla fall inte den typen av förfest som mest är till för att just bli full innan klubben. Nästa gång får det bli på ett ställe där det finns Singstar (Links syster sa igår att hon skulle skaffa PS3 och ladda ner singlar till Singstar, då är jag där som fan!).

Köpte en kaffe på Nef, trots att jag blivit lite anti ett kort tag efter upptäckten att CRB precis samma dag skrivit en krönika i NG/Metro om just den grejen som den nya skiten. Inte för att jag skulle bry mig om en trend uppstod, det var mest besvärligt att det var exakt samma dag det stod i tidningen. Det skulle känts lite töntigt. Men jag kom undan genom att J-O-V gick till baren åt oss båda. Sweet. Gott jävla kaffe hade de där också.

Ja, sen vare som vanligt mest alltså, man var glad och dansade och J-O-V fick kuta runt med kameran åt Trumman. Dock bonus att så många vänner man kanske inte väntar sig på Nef en fredag dök upp efteråt också.

Lördag husfest som sagt, The Mansion var till förfogande igen och det var fan ännu roligare än sist även om Anna den jäveln spöade mig på Buzz med en liten jävla marginal (båda hävdade råka-trycka-fel-knapp som största brist i sitt eget spelande).

Dessutom var det exciting att se den nyinredda källarlägenheten som kändes som om den låg i en annan dimension för att den såg så annorlunda ut i jämförelse med resten av huset.

Vi åkte hem tidigare än sist, jag, Link och Yoho, eftersom alla var så jävla trötta att vi insåg det inte skulle hålla att stanna hela glappet ut när vagnar inte längre går. Vi tvingade oss iväg redan halv fyra istället.

Välbehövt.

För hade jag inte fått sova mellan lördag och söndag hade jag inte kunnat uppskatta hela gratisäventyret som något spontant trillade över oss. Jag och Link skulle egentligen bara träffa hennes syrra och dennes new guy, men istället blev det möta upp andra systern på Bishops Arms där, hennes guy jobbade, och dricka free lyxöl med anledning av ställets ettårskalas. Jag ska se till att fiska fram namnet på den där julölen jag fick som svar på överraska mig, för den var redigt god den.

Det var inte ens floppigt att de skulle stänga redan 22 eftersom alla ändå skulle vidare till Stearin som också firade ett år och som också kunde hosta upp lite free stuff, dock i form av champagne vilket kanske var lyxigare i teorin men jag gillade som fan att testa nya ölsorter man inte riktigt kör med på Kingen.

Så det fick vara att vi blev snopet förbikörda av femman när vi skulle hem, efter nästan en halvtimmas väntan, och tvingades vänta ännu en halvtimme. Ska det vara upp får man acceptera lite ner också.

- - -

Mellan allt det här händer ingenting. Eller, allt, och ingenting. Hade det inte varit för sessionen med J-O-V's fotoredigering hos mig, samt mitt spökskrivande till densamma, vore inget vettigt utrett på hela långhelgen. Men det finns trevliga saker som inte är vettiga också. Och ikväll ska jag i alla fall på nån slags bjudning hos Meph som jag antar inte kommer innehålla alkohol.


Link, jag och J-O-V på Hotet. Notera min fientliga blick samt smygande klåfingriga hand. Jag måste lära mig fler glada poser.

statistik,
serier:
tot. minuter:
the simpsons
s18e11, revenge is a dish best served three times
s18e12, little big girl
s18e13, springfield up
ca 70 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
icke-supa, supa.