Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- fre.14.dec/07 ---

Yeah, av med lejonkuken! Seriöst, du ser ju hur den ser ut.

Jag bryr mig inte ens om eventuella diskrimineringsdimensioner, det som är mest fucked up är ju att ha ett jävla stånd på sin logga om man ska vara fredsstyrka. Alltså, har termen stridspitt helt gått dessa människor förbi? Eller är det rentav fler såna de vill skicka till Affe och Irak? Det här ska inte handla om kvinnliga soldater som klagade i efterhand för att de som kvinnor kände sig lite obekväma med att bära kuk på ärmen, det ska handla om att man inte ska bära kuk alls i officiella försvarssammanhang, oavsett kön. Eller jo, fine, när vi kommit så långt som att kroppen inte är sexualiserad jämt, för att inte tala om när kuken tappat maktsymbol-status. Om tja, tvåhundra år kanske?

Vidare är det ju sjukligt roligt hur de får för sig att lösa frågan så fort klagomålet dyker upp. Paniken som dyker upp när det vittras skandal frambringar underliga lösningar.

Vi var tvingade att skära snoppen av lejonet med hjälp av data.

Say whaaaat!?

För det första är det skoj att människan som säger detta inte kan skilja på dator och data, vilket inte är så kul egentligen men tvingade mig att dra till med en Masjävlar-dialekt när jag läste det. Men framför allt är det sjukt roligt hur deras panik uppenbarligen får dem att missa att det kommer ge dem svåra upphovsrättsliga problem så fort konstnären som gjort kuklejonet klagar, vilket han naturligtvis redan gjort.

Förutom att det blev sjukligt fult i övrigt också (vafan gjorde de egentligen med upplösning och färg och gudvetvad i den där jävla datan?), så är det så in i helvete inte tillåtet att bara mixtra runt i ett verk sådär, utan att kolla med konstnären. Det enda de kan göra är att be honom göra det själv eller beställa ett nytt av some other dude.

Alltså jag är för att sno, som fan, men att de inte fattar att det kan ge dem problem är roligt som ja jävlar.

- - -

Skum dag som fan igår. Och i förrgår också egentligen. Över hela skiten ligger ett täcke av jullov, inte ett smack att göra förrän januari liksom, vafan är det?

Jag kan ju erkänna att jag inte gjorde grammatiktentan heller, jag hade kanske klarat den även utan att plugga så hårt men jag lade istället tiden på att förbereda vad jag skulle säga om boken senare på kvällen. Jag kan inte riktigt känna mig bekväm att freestyla på franska än.

Vi var hemma hos läraren, hon är så jävla cool btw, och drack vin och de som inte presenterat romanerna ännu fick göra det där. Efter det hamnade jag och Mephisto på Kingen, tillsammans med några fler från klassen (vad var dealen med att ingen kände till Kingz av de andra i klassen? de hade ju ändå vart på Andra Lång och ölat på de andra ställena förr). Vi blev lite väl ledighetsfulla och explicita i samtalet men vinglade hem ganska tidigt i alla fall.

Således tänkte jag ta igen det med en lugnare dag igår. Jag hade lovat att haka/ledsaga Link och Meph till Rusta i Sisjön, så jag lurade ut dem med 20-bussen till Frölunda, där jag väntade på dem efter annan bidness i stan, för att lura på dem på nån av de fyra bussar som kanske var rätt. Otroligt nog hamnade vi straight up framför Rusta efter bara en liten omväg, men jag insåg rätt snabbt att man kunnat ta samma buss mycket snabbare från Marklands (är det inte nån mer än jag som tycker den platsen känns som när man är i End of time i Chrono Trigger till SNES?). Jag var dessutom helt speedad av att inte veta om vi var rätt ute och av att känna skumma ansvarskänslor fast de andra verkade chilla.

Rusta är i vilket fall en precis så bisarr affär jag vill ha dem. Det sitter rotat i mig sedan alla färder till Birsta i Sundsvall att skumma affärer som Galne Gunnar, ÖoB och Rusta är the shit. Häckla fula grejer, fynda några enstaka tokfynd, vara nöjd.

Sedan var jag even more speedad efteråt, fnissade hela bussresan tbx mot stan och sen fnissade jag dem hejdå när jag skulle vidare till Pontus ambitiösa glöggbuffé och de skulle hem. Blev alltså lite glöggfull i Guldheden, hetsade Magnus att haka på Svanen, tog en sväng själv till Kingz igen för att träffa J-O-V med anhang och sedan mötte jag upp Magnus på Svanen vid ett och drog den klassiska vänta-på-första-morgonvagnen-rutinen.

Men ikväll ja jävlar. Då blir det en seriös nykterkväll på Hotet med J-O-V, för min del alltså, det är inte nån slags vitveckasprojekt för att jag supit för mycket utan bara för... ja samma anledning som jag gillar att dra till skumma affärer och få andra små ryck. Jag har varit inte särskilt full på klubb förr, men utan nåt alls att dricka, nä.

Dansa är ändå det viktigaste.


Link med en utomhus-snow-globe. Billigt!

statistik,
serier:
tot. minuter:
inget. ca 0 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
rant, supa, icke-supa.