Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tis.11.dec/07 ---

Det är dagen innan både grammatiktentan och sista chansen att hålla ett litet snack om boken. Boken utläst, men grammatikplugg avklarat: inte mycket.

Det sistnämnda hamnar vid sidan av, lätt, inte lika mycket stolthet att satsa där, det är ju bara göra den en gång till. Att snacka inför folk på inte helt behärskat språk är inte direkt detsamma.

I alla fall.

Jag har alltid varit en sista minuten kinda guy, sitter där sent natten innan och trycker i lite plugg och har väldigt svårt att komma igång i tid med nånting alls. Men just nu alltså, jag vet inte vad det är med mig.

Kanske ska jag börja se över diet eller nåt för jag är ju så satans trött hela tiden. Jag hade fan mer energi, minns jag det som, förra hösten när allt ändå bara var kuken och jag ville banga allt och alla. Det borde ju om något ha orsakat en livs-peak av lathet och soffliggarbehov. Men nä, nu är det alltså värre.

Fast, det är ju inte bara det där med att inte orka heller. Att prioritera har fått lite nya dimensioner i övrigt också. Och tur att en kort stund av pluggflykt resulterade i början till ny låt, istället för nåt slags bloggläsarlimbo som jag annars hamnar i så lätt, så lätt.

Back to work.


Jag har i alla fall haft energi att sätta upp ljusslinga. Sweet.

statistik,
serier:
tot. minuter:
the simpsons
s18e10, the wife aquatic
ca 25 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
l'identité
ca. 90 s. (> utläst.)
ca 90 s.
  [regelverk]
taggar:
pluggsatan.