Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- fre.7.dec/07 ---

Äh vafan nu har jag bränt en massa spontana pengar igen.

Planen var ju bara att se hockey på O'leary's med Mephisto - vilket vi gjorde, Frölunda noll/Timrå fyyyraaa! - men sedan hamnade vi såklart på Svanen också eftersom Magnus messat och lockat. Och han Powerblade-killen skulle vara DJ så jag visste ju att man kunde förvänta sig en massa eurodisco bland popen.

O'leary's är ju lite en annan värld för mig. Men trevligt att besöka andra världar också, även om ölen är dyr och de har garderobstvång trots att man ändå bara ska sitta på sitt feta ass hela matchen. Garderob är ju alltid bortkastat om man inte ska dansa.

(Men vi fick ju segerdansa och sjunga Timråsången till den andra världens infödingars stora förtret, vi etablerade skönt fiendeskap redan vid första mål.)

I vilket fall är det lite spännande att de har fler TV-skärmar än gäster därinne, i alla fall under en vanlig seriespelsmatch, och även ganska spännande att de hade popcornmaskin som nån annan jävla bio. Jag trodde chips var tilltugget of choice för sport.

Svanen gav inte bara euro, utan även fina val av euro på det. Ganska givna Blümchen är väl en sak, men No more (i can't stand it) med Maxx är en fin doldis jag inte trodde nån annan kommit på att spela utom jag (hej dagfest!). Och så lite Britney på det så är man duktigt nöjd.

Jag orkade inte kolla så mycket av Jonas Game, det var som vanligt inte vad jag var ute efter även om det lät helt ok. Får nog kolla in skivan lite närmare i alla fall.

Tokregn när man ska hem, och väntetid spenderad på BK avenyn som vanligt. Lite för mycket tid, så det till och med blev stress till vagnen vid centralen. Helvetes vad trött man kan vara när man ändå sovit både många timmar och sena timmar natten innan. Oh well.


Willys maxa-julen-kampanj är både skum och lite äcklig.

statistik,
serier:
tot. minuter:
inget. ca 0 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
supa, social turism.