Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tor.6.dec/07 ---

Nähä ingen bokläsning alls hittills i veckan. Jag har varit segast i världen och igår var det ju Border-fest på Nef som Elin varit vänlig nog att bjuda mig och mitt crew till.

J-O-V och jag började med den vanliga South Park-ritualen och Jess och Link kom hit lite senare för lite fördrink innan vi tog oss dit i tokregnet.

När jag såg buffén var dock regnet värt det, fan vilken lyx de slagit på med. Blev lite mer snedsteg än vanligt från the ol' vegetarian life men det är ju mer regel än undantag numera.

Massa band på kort tid, det var skumma val och hypade val blandat. Cornelia, Almedal, Elias och Adam Tensta å ena sidan och Louise Hoffsten och Diamond Dogs å andra. Dia Psalma vet jag inte var jag ska placera, de har ju släppt nytt och så men de flesta var nog på för nostalgin (vilken går mig helt förbi eftersom jag lyckats missa att ha en trallpunksfas i livet). Men jag uppskattar ju skumma blandningar. Sen får jag väl också säga att Almedal gjorde bra ifrån sig live, men fan vad kasst jag tycker det är på skiva. Verkligen illa alltså. Jag skojar inte, men tror hypen skojar med mig.

Och varför finns det ingen indie som kan drämma till med lite snuskiga R&B-texter, varför kör alla hålla den jävla handen? Fatta hur hett det skulle bli med lite mindre fega snälla killen. Ändå bara en pose liksom.

Ordentligt trevlig överraskning att min gamla ZTV-favvo Pontus Ströbeck tagits in som konfrencier, det var jävligt oväntat. Dessutom var jag rätt nöjd med att han kommenterade mig och Link i ett mellansnack. Dags att byta tuggummi med varandra, paret därborta har redan börjat... Yeah jag är så lam.

Och det är chill att jag inte fick se Tensta på grund av lite force majure, det var bättre med en segdag idag ändå, än med nåt gammalt plugg. Stort jävla shout out till Navid som visat musklerna som riktigt bra vän också.


Lika bra att fortsätta skryta med den feta overallen.

statistik,
serier:
tot. minuter:
the simpsons
s18e06, moe 'n' a lisa
s18e07, ice cream of margie (with the light blue hair)
s18e08, the haw-hawed couple
ca 70 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
allt möjligt.