Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- mån.3.dec/07 ---

Facebookstatus: Gustav is en pensionär.

Jag har fått träningsvärk av dansgolvet förr. Även sådan som sitter i ett par dar. Men aldrig har jag varit en sån ynklig pensionär efter festande som igår och idag. Kunde knappt komma ur sängen igår, och fick lirka som fan för att ens få på mig byxor. Skönt att inte vara illamående eller nåt men jeeez vad jag gått runt och ynkat mig likväl.

Men det var det förstås värt.

Graden av seriositet på dagfesterna har verkligen trappats upp senaste gångerna och fan om jag inte ska försöka skaffa redig lokal till nästa gång. Mest för att slippa skabblägenhet efteråt, samt bespara grannarna oväsen förstås, men också för att det var sjukt roligt att köra riktigt DJ:ande i grönkläderna (the clique kom på den fantastiska idén att jag skulle vara DJ i den gröna overallen jag köpte i San Francisco för tre år sedan men aldrig använt tills i lördags. nu blev den duktigt svettig redan första vändan). Det förtjänar liksom omgivande förutsättningar i samma skala.

Nog för att det är jävligt seriöst att göra egen glögg och att koka en massa risgynsgröt, för att inte tala om Arons genidrag att fixa black-light, men det måste ju kunna överträffas. Även om jag sällan varit på så feta fester som i lördags. Alla som sa de skulle komma men inte kom kan känna sig sjukligt snuvade, men får gärna försöka igen nästa gång.

Att jag var för full för att få komma in på klubb sen kan vi skita i att nämna. Eller jag menar skita i att utveckla. Det var ändå till hälften p.g.a. en ökänd nitisk vaktbrud.

Det blir förstås svårt att ha för sig annat en dagen-efter som igår än att pizzahänga med J-O-V, kolla på Bridget Jones och spökskriva lite kommentarer till vimmelbilder, med sjuklig ordvitstouch (gubbrygg och gubbhumor är fina kamrater).

Och så blir det svårt att ha annat för sig på en dag som den här, med den absolut sista föreläsningen i franskakursen (de har sjukligt nog klämt in allt innan jul, bara en tenta nästa vecka och min omtenta i januari som jag får göra istället för den i fredags), än att bara snacka skit i skolcaféet med alla andra som också var på festen.

Eller ja, tydligen går det att göra annat också eftersom jag drig med Mephisto (haha nu jävlar ska jag etablera det namnet) och Link på Ikea senare på kvällen och tokfyndade snygga lakan och lite ljusslinga. Jag hoppas på återställd kropp tills på onsdag också men det gick fan att bära hem Ikea-skörden så det ska nog gå bra.

Det blir lite bokläsning också i veckan förstås, jag får göra min presentation av den jäveln efter tentan, men det känns rätt lugnt. Den är i alla fall bra, och lite störd. Just som man vill ha det.

Och lite pix (de flesta från Links kamera, ett par från Akos):


K-TRON kom först av alla för att kunna dra redan kl. 13 för att se Joe Labero med sina parents och sedan gå på annan sorts tokfest.
Kommer man först hinner man få risgrynsgröt också.


DJ Grovt Initiativ. Eller Green Lantern som Aron sa.


Och har man overallhybris kanske man kör ett anthem live också
J-O-V gjorde ett bra jobb och drog ihop en publik.


Jess Ayah in the black-liiiiight.


Mephisto var här. Adrian var här.


Josefin var här och önskade Cure. J-O-V stal min bovmask tyvärr.


Link var här. Kajsa var här.


Janne Sebastian var här. Ako var naturligtvis här.

statistik,
serier:
tot. minuter:
the simpsons
s18e04, treehouse of horror XVII
s18e05, G.I. (annoyed grunt)
ca 45 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 10 s.
  [regelverk]
taggar:
dagfest, gubbagnäll, nerd life.