Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- sön.18.nov/07 ---

På något sätt har jag lyckats bo i Göteborg utan att en enda gång ta mig till ICA Focus och spana lyxvaror och annat skumt. Jag älskar ändå sånt, plus att Aron är där typ jämt och jag mycket väl kunnat hänga på honom.

Efter ett yttrande om detta för K-TRON blev följden att hon guidade mig dit i fredags, och trots en viss besvikelse över a) jag hade för lite pengar för att shoppa lyx, samt b) de hade inte ens Tjyven (don't ask), var jag ändå rätt nöjd med visiten, gratisprovsostkakan, samt att få knapra i mig en 6-kronors croissant på vägen hem-sen-ut.

Ja, det var alltså förfest hos Link efter det. Det kändes som år och dar sen jag var ute med the Clique, som också var där, men när jag tänker efter har ju J-O-V och Jess bara varit borta nån helg. Man börjar väl utveckla nån slags symbios. I vilket fall var det kul med folk som var on a high roll trots allmän trötthet hos ungefär alla.

Men fan nu börjar det bli nog med popklubbande, jag har fan inte varit på Eye på över en månad och lär väl inte komma dit nästa helg heller. Å andra sidan är inflyttningsfesten i The Mansion på lördag så jag ska fan inte klaga. Vid det laget har jag ju även (antagligen) gjort min presentation redan av franska boken jag verkligen borde läsa nu istället för att skriva det här.

Men det är fortfarande hausse/baisse-combo, orkar inget egentligen med peppar och gör en massa annat än det som måste ordnas. Som typ skriva ackompanjerants till låtar jag inte ens spelat in eller ännu mindre gett ut, göra omslag till mixtapet med desamma och ja, sånt.

Och vara på annual pizzaknytis. Och idag verkar det bli back to svingeln för annat bjud i annan port. Söndagstradition?


Av nån anledning missade jag att fota nåt mer intressant.

statistik,
serier:
tot. minuter:
homicide: life on the street
s4e08, sniper, pt. I

weeds
s3e13, risk
s3e14, protection
ca 100 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
l'identité
ca. 15 s.
ca 15 s.
  [regelverk]
taggar:
nerd life, supa, baisse.