Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tor.15.nov/07 ---

Nu har jag ungefär en vecka på mig att läsa resterande 200 sidor i L'identité innan det är dags för presentation (notera farten i statistiken...). Fifan. Jag har tagit mig vatten över huvudet, men framför allt har jag utöver det även slutat simma.

Orkar inte läsa, orkar inte skriva den där andra grejen, orkar inte ringa och kolla kameraservice (den jäveln ligger med sitt sneda objektiv och hånar mig från nattduksbordet). Ja, förlamad handling alltså.

På detta upptäckte jag att det inte alls var grammatiktenta den 30 nov, det är textkursen som ska tenteras då. Merde, jag är inte redo för sånt. Men Ako gav mig länken till webbradion på franska hon lyssnar på, så att jag kan göra detsamma och bygga lite mer instinkt. Det är ganska roligt att lyssna faktiskt, de pratar rätt slow, och så är grymma Pop up med Yelle veckans skiva på stationen. Gött. Je veux te voir dans un film pornographique.

Ha, allt möjligt hopar sig men ändå är det så bra, och jag bara Skygglappar på.

Det kan ju vara det där omställandet, jag har ju återvänt från kattvaktandet i Majorna. Att bo nån annanstans några nätter, för kort tid för att installera sig helt, och sedan behöva ominstallera sig ordentligt i vardagen à Biskop på nytt innan shit kan tas itu med.

Jag sätter hopp till, men inte pengar på, den teorin.

Men bland saker jag av nån anledning orkar och är sugen på finns a) att skriva ett nytt förord till JLA-sidan (f-y-r-a månader sen sist, jeez!), b) att skriva rants som kommer åtfölja de flesta nya låtarna på mixtapet, samt c) göra en Topp 3 Ofattbara Saker Just Nu (med sjukt stegrande allvarsgrad):

3. Att alla journalister som intervjuar eller recenserar Kjellvander tycker att titeln på nya albumet är jättesmart, eller till och med genialisk. Skärp er! Den är ju exakt hur lam som helst. Och då gillar jag ändå Kjellvander som fan jag också.

2. Att en bojkott av OS i Kina inte ens finns på tal. Seriöst! Inför herrfotbolls-VM häromåret var det ett jävla liv över de små röster som manade till bojkott, men nu: Fan knappt ett ljud. Kina är ett monster av kommukapitalism, the worst of both worlds, de ska fan inte ha med resten av världen att göra förrän de skärper sig.

Doing the omoralisk hopp-och-spring-och-sånt...

1. Att ett angrepp på Iran av the one and only Team America: World Police faktiskt kan vara sannolikt. Av skäl som de har kunskap om hur man gör kärnvapen, som vem som helst med Internet. Nä jag kan inte ens kommentera djupare, det är bara helt jävla galet.

- - -

Jag tror även jag ska orka kommentera UB & Despan. Despan: Förra veckan var jag helt jävla väck i huvudet som inte fattade att Bree hade fejkmage förrän hon tog av den.

UB: Denna vecka var jag verkligen ännu mer väck i huvudet, som inte fattade förrän den andra gången han sa att de inte kunde stanna längre på rummet att Santos såklart visst var död och allt bara var Hildas pipe dreams.

Hon och Betty satt ju kvar och grinade utanför skolaulan utan att skynda sig som fan till sjukan förra avsnittet! Min enda tröst var att J-O-V, som annars brukar vara sjukligt bra på förutseelser, till den grad att jag ibland blir seriöst arg att jag inte kom på nåt först, kom på det ännu senare.

I vilket fall har båda serierna blivit mer intressanta under säsongsskiftet, men det brukar ju gälla säsongsskiften generellt. Att Edie gått tillbaka till skurkrollen i Despan är dock fucked, och att nån stannar kvar med henne bara för den där självmordssaken är ju beyond kommentarer, både läkare och vänner skulle döma ut henne som lögnare på två sekunder. Nog för att jag gillar serien numera mest för att den är helt sinnes, men givna premisser får inte rubbas och även om samtliga karaktärer utom Mike och Lynette är dumma i huvudet på många sätt, är de inte dumma på ett sånt sätt.

Haha, I can go on & on, and on & on.


Den andra klicken, me & the cats.

statistik,
serier:
tot. minuter:
ugly betty
s2e01, how betty got her grieve back

desperate housewives
s4e01, now you know

prison break
s3e08, bang & burn
ca 130 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
l'identité
ca. 5 s.
ca 5 s.
  [regelverk]
taggar:
gnäll, nerd life, serious (rmx).