Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tis.13.nov/07 ---

Fifan.

Runtrännande och sånt, som gör att man inte får tid eller orkar skriva. Jag har inte fixat kameran eller ens kollat om jag kan och vad det kan kosta. Jag vet inte om jag vill veta. Annan dag.

Fortsatt sjukdom. Alltså bara lite störig halsont och annat smått och gott, inga inkapabiliteter, men vafan. Jag brukar ju ha ett badass immunförsvar annars. Jag får väl skylla på öl.

Fredagen gav i alla fall första besöket hos Anna och Elin i The Mansion, följt av första besöket på Styrbord Babord. Och första gången jag testat att mixa med turntables. First for everything.

Stor pepp för inflyttningsfesten i samma Mansion.

Lördag bjöd på bullar. Eller Yoho bjöd på bullar, födelsedag närmar sig för hennes del så det ska ju firas. Efter det hamnade jag på Locus med Produzilla, det var lite konstigt att upptäcka en klubb jag inte ens funderat gå på som så bra. Men det kan ju ha att göra med att jag alltid tvekar för Pustervik som lokal.

Annars är jag kattvakt x2 eftersom jag hänger i Sannas lägenhet i Majorna med Rufus och Samson växelvis med att åka till Biskop och langa mat åt zombiekatten Fluffen. Jag vill ha katt igen. Kan tänkas är det bara trevligt i lagom doser att bli väckt med härj och katt i ansiktet på morgonen, men jag slutar inte romantisera för det.

Börjat se om Entourage från början med Link också, det är lite skumt att återgå till tiden då Eric mest var mesig och inte hade nåt att komma med i battles med Ari. Ja, och så brudraggandet som kanske får lite väl mycket fokus men det ska ju ses från början om det ska va.

Nu ska jag göra ett omslag till min knullsoul-blandskiva.

Och tanka Prison Break s3e08 eftersom -e07 tydligen kommit redan förra veckan och ett nytt kommit idag.


Det blir naturligtvis bara kassa mobilbilder nu,
med nya kameran åt helvete. Här: Samson.


Bland helgens dummaste. Jeez, ska det vara så svårt att räkna ut att det är så gott som uteslutande småföretag detta rör sig om. Ekonomisk makt således: Noll.

statistik,
serier:
tot. minuter:
entourage
s1e01, entourage
s1e02, the review
s1e03, talk show

prison break
s3e07, vamonos
ca 130 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
l'identité
ca. 5 s.

le petit prince
ca. 20 s.
ca 25 s.
  [regelverk]
taggar:
gnäll, supa, nerd life, tv-serier.