Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tor.8.nov/07 ---

Gustav har redan förstört sin nya kamera.

Jepp, jag tappade den i golvet under Ne-Yo's framträdande i Nordstan igår och nu är objektivet snett och går inte att få in i kameran igen. Tjejen på Expert, där jag i panik frågade om det ens kunde gå att lösa, gav mig dock lite hopp genom att hävda att Nikon brukar vara hyvens och i alla fall undersöka gratis ibland, och det verkade hur som helst teoretiskt möjligt att fixa. Så hårt slog den inte i golvet heller, den gled ner längs mitt ben först.

Men det är ju ett jävla meck att jag inte köpt i affär utan på en nätsajt och säkert måste hålla på att skicka etc. För att inte tala om klassikern att det är dyrare att laga än att köpa nytt i alldeles för många fall av 10.

Abnormt stor kuken, som jag sa till Yoho på MSN nyss.

Ne-Yo i Nordstan? Javisst. Mobilbranschen är skum, Nokia har slavköpt Ne-Yo och planterar telefoner i videos samt skickar honom på gratisturnéer i your local mall, men ifall att han säljer sig betyder att jag får se honom gratis är jag fetpå. Nu såg man förvisso inte så mycket eftersom det var beyond knökat, men lätt värt det bara för att det var en skum sak.

- - -

Annat är förstås bra och så.


Såhär kassa bilder blev det från ganska långt bak.


Såhär kass bild blev det när den åkte i golvet. Meeeerde.

statistik,
serier:
tot. minuter:
prison break
s3e06, photo finish

house, M.D.
s2e24, no reason
ca 85 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
dråpligheter, weirdness.