Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tis.30.okt/07 ---

Spännande sätt att spendera ett par dagars sjukdom: Upptäcka att det faktiskt släppts nästan en hel säsong 3 av Weeds och glo järnet (jag glömde till och med att det var UB och Despan på TV idag).

Två avsnitt kvar to go, sen blir det veckouppehåll som med alla andra serier.

Annars var jag nästan på väg att dra på karaoke ändå igår fast utan att vara värd eller sjunga såklart, eller ens prata så mycket, bara för att det var så jävligt att sitta hemma och sura. Blev dock svårt när jag började säcka ihop vid sju eller nåt och sov några timmar istället.

Plus att de sista raderna på klick-texten blev klara, så nu jävlar ska det proklameras S.L.A.M.P-manifest i krogköer till helgen.

Det blev ändå bättre idag och jag kunde ta mig ut för en utväxling av glömda saker på stan, samt handla lite kläder och en biljett till Säkert! på Nef om en månad (det kommer bli grymt!). Dessutom spontan socialisering, oh yeah.

Förhoppningsvis har jag blivit redo för ett IKEA-besök imorgon också för jag måste verkligen få upp nån hylljävel här att dedikera till pluggsaker.

Ja, och så plockade jag upp en ny Nöjesguiden på ärenderundan idag. Inget särskilt med det egentligen.

Men i det här numret fanns en recension av nya Kent som blev lite besvärlig för mig. Ja, du kan ju gissa, naturligtvis var det Belfrage som skrivit den och naturligtvis var det en sågning. Och jag finner mig än mer irriterad på det omöjliga fenomenet Kent än jag var efter senaste veckornas annars hyfsat eniga hyllningar i övrig press.

Jag ogillar Kent-fans, vanligen, visserligen mer de som är hardcore-fans än de som är det av slentrian eller medelklass eller whatever, vilka CRB attackerar (människor lika självgående och kritiska som cocktailbär). Men alltså måste jag vrida på det lite och avgöra vad jag ogillar mest. Den fullkomligt vidriga kulturelitismen eller alla de människor som gjort det helt omöjligt för mig att ha en vanlig jävla (hyfsat) ofärgad åsikt om Kent.

För de har verkligen sällat sig till de där grejerna i världen det inte går att prata om på allvar för att irrelevanta och/eller orättvisa associationer och skumma rykten och annat skit ligger som en tät hinna över sakfrågan. Är Michael Jackson pedofil? Vem sköt palme? Är Kent bra?

Det lustiga är ju att CRB själv är ett sånt fenomen. Jeez, man pendlar mellan att bli upprörd, skratta, bli upprörd men skratta ändå, tycka det är ett skämt men inte nåt man skrattar åt, etc. Vidare är det lustigt att han sågar den vita konserten Kent fick för sig att ha, vilken annars brukar sågas av samma människor och för samma skäl som CRB när han sågas. Oh well.

Jag tycker nästan alltid att Kent är bra (till och med mer så denna vända låtar än på sistone), ända tills sången kommer in. Men jag vet att det bara är mina associationer som gör det.


Ny tröja.

statistik,
serier:
tot. minuter:
weeds
s3e01, doing the backstroke
s3e02, a pool and his money
s3e03, the brick dance
s3e04, shit highway
s3e05, bill sussman
s3e06, grasshopper
s3e07, he taught me how to drive-by
s3e08, the two mrs. scottsons
s3e09, release the hounds
s3e10, roy till called
ca 250 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
gnäll, nerd life, kulturdebatt or sumthin.