Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- mån.29.okt/07 ---

Spännande sätt att spendera en veckas ledighet: Bli och vara sjuk.

Tack så jävla mycket, nu blir det till att hoppa av karaoken ikväll och no extra karaokecash nästa månadsskifte. Och fan vet om jag ens kommer orka gå ut och fixa alla de där ärendena idag om det nu ska vara sjukdom i kombination med helvetesväder. Graah.

Men ska vi kanske prata glädjebud istället? Bästa fölsedagsfesten på länge i lördags ju, courtesy J-O-V och den geniala Flame-kuppen. När vi kom in på stället efter ett par fördrinkar i Biskop var stället fullt med gubbar som sög i sig happy-hour-fram-till-kl-20-öl (20 spänn). Det första som händer är att två av dessa raggar på J-O-V och det andra som händer är att de raggar på Jess.

På lamaste vis, förstås. Till Jovanna sa ena killen du min kompis säger att han känner dig, gör han det? och till Jess sa en gubbe Hej gottis! Det var alltså inte så mycket brudar där i övrigt (med tanke på hur fort de började ragga alltså, annars är det inget ovanligt att the clique blir fetraggad på, oh yeah).

Sunkhaksvärlden är så mångfaldig! Från Kelly's vanliga sunk till Kings Heads chiq studentsunk till Fulmajornas stammisalkissunk. Ja, Flame tillhör det senare såklart. Men så fort alla gubbar lämnat en stund efter kl-20-no-more-happy-hour var plötsligt den kassa musiken utbytt mot sweet Timbaland och nya Britney-singeln (remixen med T.I. dessutom!).

Och så karaoke (notera dubbelförekomsten av temat i inlägget). Vi tog över stället i början, 20 plötsliga gäster på haket som alla taggat som fan på karaokish och jag fick snabbt storhetsvansinne och skulle sjunga Prince. Det gick sådär men var skoj.

Ja, dansutgång såklart sen, det blev fan sticky igen men mest för att Kraft kostade så mycket. Vem bryr sig dock när man får dansa running man till MC jävla Hammer. Helt underbart.

Ja, det var fnissig stämning och danceflo' och ännu mer fnissig stämning. Sen åkte jag hem, åt macka, gick ut igen.

Och nu sitter man här med sned halsont men ganska nöjd, får man väl säga. Det ger sig.


MAKE WAYYYY #2.


Tha last meal-parafrasen.

statistik,
serier:
tot. minuter:
homicide: life on the street
s4e07, heartbeat

wonderfalls
s1e08, lovesick ass
s1e09, safety canary
ca 130 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
gnäll, dråpligheter, supa.