Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- lör.27.okt/07 ---

Hemmafredag ger ett bättre resultat om man inte är uppe sent som fan ändå men likt förbannat tokvaknar klockan 10 och inte kan somna om. Jag är sämst på att helgsova. The worst, Jerry!

Men det gav ett par timmars redigt arbete på den där jävla texten som hånat mig i säkert två år utan att jag kommit nånvart. Plötsligt rinner det ur mig 16 feta bars till första versen, så snabbt att jag drämmer till ett par extra på vers två bara sådär. Jag har hela tiden slitit med att få ihop nåt slags resonemang som varit lite för knepigt för att köra i aktuellt format, men nä, plötsligt går det bara. Mycket sweet. Det är näst sista texten som inte är färdig. Jepp.

Idol alltså. Såklart, vad gör man annars en fredagkväll hemma? Så jag och J-O-V kollade hemma hos mig och jag lät mig uppröras inte så lite. Sjörövarjävel!

Du ska ut.

Inte för att jag hade nån särskild relation till Evelina, att hon åkte bekommer mig inte eftersom alla jag verkligen tyckte var bra fick vara kvar, men Sam var helt jävla fruktansvärd. Worst ever.

Uuuut! Av med kepsen också. Femti spänn på att du har svår horse shoe därunder.

Nä alltså det får offras en fölsedagsskål på festen ikväll att använda till en skål för hans vanära. Allvarligt.


MAKE WAYYYY. Congrats Jovannish!
(Ja du får en sån idag istället för riktiga dagen.)

statistik,
serier:
tot. minuter:
south park
s11e10, imaginationland
s11e11, imaginationland, pt. II
ca 45 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
idol 2007, ego.