Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- fre.26.okt/07 ---

Jag ska fan aldrig gå ut med folk som bjuder på saker mer. Det var tänkt att bli en soft välkomstöl i onsdags för J-O-V's nya flatmates, men istället fick den ena storhetsvansinne och köpte sprit och bubbel som helt enkelt var för lyxigt för att tacka nej till.

Ja, du vet hur det går till, man får betala dagen efter. Men vi hade ju faktiskt kul, och det gick att ta sig ut på Navids releaseläsning och sen Svanen, och man var pigg nog att dansa (fan vilka sjuka låtar man fick lova att dansa till där, mycket skoj). Men jag ska aldrig komma senare än elva till det stället när det är lönehelg. Det var på håret att vi alls kom in. Mycket oväntat för en klantskalle som jag.

Jag uppväger det hårda livet med lite husmoder shit idag, tvätt och shoppa riktig mat så man har nåt att äta här hemma. På det en fet lasagne som kommer räcka i veckor, det var länge sen jag körde den grejen. Cheezaholic oh yeah.

Så vi får vi väl se om man orkar ta sig ut nåt idag, det är ju fortfarande kövarning-å-det-grövsta-helg. Idol fungerar också. Det är ju fet fölsedagsfest för J-O-V imorgon som man kan se fram emot.


Läsning med action. Och med för kasst ljus för min kamera.


Mellanölen, efter läsning, innan Svanen. En kille i Kings Head-kostym, en i Kelly's-tischa. Som en fredsuppgörelse.

statistik,
serier:
tot. minuter:
homicide: life on the street
s4e06, a doll's eyes

desperate housewives
s3e21, into the woods

house, M.D.
s2e23, who's your daddy?

wonderfalls
s1e07, muffin buffalo
ca 180 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
supa, nerd life.