Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tis.23.okt/07 ---

Jäsiken ja, det är ett repetativt arbete att vara skurk.

Men åh så roligt, jag kunde säkert tagit ett tjog tagningar till om det krävts, eller i alla fall till sista bussen hem gick. Hörde att det var nöjda miner av min insats också. Mer än så orkar jag inte berätta. Du får se.

Nu har jag lov. Det är lite skumt att sånt ens existerar på universitet men jag tackar och tar emot, och använder min tid till att skriva the Anthem, i alla fall dagarna innan nya pengar nya öl nytt dansgolv. Navid har release på sin diktsamling på torsdag, det blir en bra start. Sen kanske det blir det där popstället igen.

- - -

GP har avslöjat att Fun Light inte innehåller nån äkta frukt. No shit! Var det nån som trodde det eller? Välkomna till verkligheten. Framför allt: vad spelar det för roll? E-ämnen finns i all möjlig skit om vi nu ska prata potentiell ohälsa, varför bry sig bara för att nåt inte innehåller vanliga ingredienser också?

Jag var sugen på att skriva långt och relatera till andra åsikter om löjlig strävan efter äkthet på andra områden, men jag orkar fan inte. Ge upp bara.

Jeez.

Istället ska jag ha en liten utläggning om nåt helt annat.

I Waking Life snackar Ethan Hawke och Julie Delply om kollektivt medvetande, det var en grej om korsord, hur en massa testpersoner som aldrig sett något av två olika sådana hade lättare att lösa det som redan publicerats i nån slags tidning och lösts av en massa annat folk därute. Kunskapen var skapad, ute, bara att plocka ner.

Nånting som låter flummigt och jättepseudo alltså, som ändå skulle kunna vara en realitet, men bara inte är forskat till graden då bevis eller förklaring kommit upp. Jag säger inget om källor och tillförlitlighet, men det är lite spännande.

Det var bakgrund, jag såg den där filmen för väldigt länge sen.

Vad jag tänkte på idag var nåt liknande. En teori på vad som kan orsaka nånting som man gärna skulle se få en förklaring. Det gäller alla jävla sammanträffanden, folk som visar sig känna andra man känner fast det är sjukt otippat och jag vill droppa exempel men de är för många, bara tro mig när jag säger att det varit en jävla massa senaste säg halvåret.

Det uppenbara, förstås, är de minisamhällen av människor som alla rör sig på samma platser och i samma kretsar, trots att staden man bor i inte är nån liten håla, vilka naturligtvis kommer skaffa kopplingar emellan sig. Men jag börjar romantisera fram nån slags feromonliknande grej som får människor som har indirekta kopplingar till varandra att dras till varandra. Ja, det är sjukt och flum, men jag gillar tanken.

Bara så.


Lapp på skolan. Master of Sweden!?

statistik,
serier:
tot. minuter:
house, M.D.
s2e22, forever (it's also bad because it's dangerous and highly unethical!)

prison break
s3e05, interference

ugly betty
s1e21, secretaries day
ca 130 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
extremely loud & incredibly close
ca 15 s.
ca 15 s.
  [regelverk]
taggar:
tjyven, français, supa, rant, flum.