Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- sön.21.okt/07 ---

Whohaa.

Det var en farligt speedad Gustav som gick från skrivsalen efter torsdagens tenta. Vakterna på Vasastan sa åt mig att chilla. Men det är så det blir när det gått oväntat bra. Hur lyckades jag med det?

Tyvärr var inte Svanen efteråt så bra som det kan vara (jag dansade knappt nåt, bara sista fem minuterna), men det var ju lite kul att ett franskt band spelade just den kvällen. Ganska bra också. Jag var lite cocky efter tentaskrivandet och tänkte jag skulle snacka lite med dem på franska först, men jag fegade ur. Sebastian körde den grejen istället.

Nästa gång.

Jag fick dock ta igen dansandet i fredags. J-O-V hade fotogig på Hotet, fick in mig fo free, och jag höll mig nästan oavbrutet på golvet från ett till fyra. Svettigt men nödvändigt. Trevligt att det inte bara är The Eye som kan hålla den elektroniska fanan högt på Nef. Så är det även alltid trevligt att få hit fotografen dan efter och hjälpa till med copywritingen, sätta dryga kommentarer till bilder och sånt.

Ännu trevligare är spontan skjuts hem till Biskop efter klubben, some dude erbjöd sig att köra hela biskopgänget och alla undrade vad är det här, inte svarttaxi alltså, på allvar?

Jorå.

Lördagen blev ännu en sticky-lördag. Underligt att man inte varit där på hundra år och sen plötsligt två lördagar i rad, men är det top floor är det alltid helt ok dans. California love, vad mer kan man begära?

Eller det vet jag ju, men ändå.

- - -

Ikväll ska jag vara tjyven.


Om ett par veckor får jag vakta den här söte rackarn.

statistik,
serier:
tot. minuter:
inget. ca 0 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
français, supa, danceflo'.