Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tis.16.okt/07 ---

Tar varje chans att slippa göra något vettigt, såsom att plugga till tenta #2. Så blir det också att man ligger sömnlös och funderar på hur saker ska gå. Ger upp, går upp.

Det goda som kan följa är dock att två timmars paus från hopplöst försök att sova kan användas till att bli klar med den sjukligt långa ranten om Snälla killen. Finslip bara, ta bort lite sömndruckenhet från texten, så är den uppe sen.

Och sedan börja på del två i miniserien den ingår i. Samt kanske den andra planerade, som är starkt knuten till konceptet med the clique. Kanske blir till och med the anthem klart samtidigt som alla andra snartklara låtar.

Eskapism kan också innebära att beskåda Miss Krissy Karaoke vara värden för första gången, bra jobbat förresten, och bra jobbat av mig som faktiskt åkte hem early on ändå. Vem orkar bälga öl en vanlig måndag, kom igen. Dessutom hörde jag att maskinen på Flame pajat så efterkaraoke var ändå inte att tänka på.

- - -

Och jävla Threadless fick för sig att ha 24-timmarsrea på bara hoodies så jag panikköpte det absolut sista exemplaret av Unicorn i XS. Hoppas den är snygg i verkligheten också, men å andra sidan blev det bara 175 spänn med frakt och allt eftersom dollarn är fucked och jag hade $7.50 i store cred.

En jävelgrej till också, men den står här istället.


Mer klicken.

statistik,
serier:
tot. minuter:
homicide: life on the street
s4e05, hate crime

desperate housewives
s3e20, gossip
ca 90 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
nerd life, karaokish, spending spree.