Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- sön.14.okt/07 [m/ extralöp] ---

Saker man läser i morgontidningen på eftermiddagen.

(I det här fallet är det gårdagens morgontidning, men jag kör ändå:) Banaliteten i främlingsfientliga åsikter. Dansken säger Så fort någon blir mördad är det en utlänning som gjort det. Tror han det på riktigt? Hur kan man ens bli upprörd på såna idioter, det är ju bara så in i helvete lamt. Den andra dansken säger Det är det danska sättet att leva som gäller här. De far runt med sina slöjor. De ska lära sig våra regler. Så är det bara.

De far runt med sina slöjor!

Ursäkta tantjävel men du lever andas skiter komedi.

Fara runt med slöjor, nä det går ju bara inte, hur danskt är det på en skala? Så jävla odanskt är det, de ska inte vara här med sina såna där.

Och det där jävla skämtet är tredje största parti i Danmark.

- - - EXTRA: jag hittade just relaterad välformulerad info - - -

Banaliteten i snuskutställningen på Kulturen i Lund.

(Mikael van Reis har skrivit en jävligt bra text, men jag måste ändå lägga mig i jag också). Det är precis som med Dunka mig gul och blå! Alla är så jävla kåta på att ta nån slags ställning eller hävda oj oj nu är det kontroversiella saker på gång att ingen ser att det ju är buskis.

Flickan och hästen, alltså skärp dig. Det finns bara två alternativ och dessa är att konstnären är dum i huvudet eller jävlas med oss. Jag gissar på nummer ett tyvärr.

Bilderna är från 90-talet. Det syns. Men oavsett 90's-estetiken och vad man tycker om den, säger det framför allt något annat. Att det tagit så jävla lång tid att få visa bilderna betyder att det inte är kontroversiellt längre. Jag tror fan att de där enligt uppgift nynazistiska ligisterna som vandaliserade utställningen var anställda för att styra upp lite snack.

Bara för att det är naket är det inte kontroversiellt, det är buskis I tell ya, gladporr på varanteatermanér, och hela poängen med buskis är ju den är befriad från såna frågor.

Tiden.

Kent släpper nytt, bla bla hype hype, nä jag orkar inte ens dissa Kentfans längre. Det är ganska förra veckan om man ska prata på ett sånt sätt. Och det ska vi!

För det gäller tid. Det står om alla gamla skivor i anslutning till recensionen i GP och jag kan bara tänka helvete var det verkligen 5. 5. 5 jävla år sen Vapen och Ammunition kom? Jag tänkte på den som ganska ny, men istället är den från en tid som var ett helt annat liv för mig. Jag har inga särskilda minnen till själva skivan eller så, jag har knappt hört den annat än radiospelade låtar, men ändå kan bara omslagsbilden i kombo med ett årtal köra igång det feta nostalgimaskineriet.

Ja ja, jag är sån.

- - -

Jag har ju haft grammatiktenta. Det gick. Tror jag.

Men inte fan är det nån hjälp för att veta om jag pallar B-kursen och imorgon, imorgon ja, är sista ansökningsdag för vårterminen. Det är stor kuken. Jag vet inget, jag kommer köra på chans och sen får vi se.

Och torsdag är tentadag nummer två, hur det ska gå vete fan.


Jag orkar inte skriva om utgång, det är fan lamt. Men bilder kan vara fina ändå, och klicken lever! Vänta bara på the Anthem. Här: S.L.A.M.P. 1


S.L.A.M.P. 2


S.L.A.M.P. 3

statistik,
serier:
tot. minuter:
south park
s11e08, le petit tourette
s11e09, more crap

wonderfalls
s1e06, barrel bear
ca 85 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
lite allvar, français.