Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tor.11.okt/07 ---

Pluggtider, bloggläsningstider. Tanka-nya-skivor-tider.

R&B-fixeringen håller i sig och jag har alldeles för många missade år och låtar att ta igen så jag börjar med lite 2006 shit. Omarions Ice Box, producerad av Timbaland (vilket tokhörs), spelas minst 5 gånger om dagen, fler om man räknas remixen med Usher. Den är så jävla bra. Inte bara remixen alltså, men låten i sig.

Ja, så ni vet. Det är dessutom för mig som spelmusikslav uppenbart att bakgrunden kommer från Memories of Green i det sinnessjukt bra spelet Chrono Trigger till SNES. The Breaks har dock inte noterat det. I vilket fall, ja, den ska höras.

Så har jag fyllt i luckorna med Jaheim och Craig David också (borde inte båda släppa nytt snart?), och lite R. Kelly som bara är en stor lucka hela han när det kommer till min samling.

Jag brukar ju droppa topplistor såhär när jag egentligen borde plugga, men jag orkar inte nu. Det får duga med att jag snabbt nämner Azure ray, R&B och lite sydstats-shit som bäst pluggmusik just nu.

Inlämningen i tisdags, min fiche de lecture, alltså. Bokstavligt talat färdigställd sista minuten och jag var så nöjd.

Morgonen efter har jag fått svar på mailet jag skickade den med och nog fan har jag gjort en miss. Numera ska allt man lämnar in till institutionen skickas via en specialaradress som scannar texten och googlar runt så det inte är ett plagiat.

Plagiat!? Vem fan orkar göra ett sånt för bara en 450-ordstext som dessutom hade ganska specifika punkter man skulle ha med? Fat chance att googla fram en sån. Jeez.

On the plus side: Dagfest '07:4 är inbokad och klar, flyer på väg, site uppe plus event på Phazebook. Bara att O.S.A.


Ungefär såhär less är jag just nu på att plugga.
Och nästa vecka kommer bli värre.

statistik,
serier:
tot. minuter:
prison break
s3e04, good fences

desperate housewives
s3e19, god, that's good

house, M.D.
s2e20, euphoria, pt. 1
s2e21, euphoria, pt. 2

homicide: life on the street
s4e03, autofocus
s4e04, thrill of the kill
ca 250 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
français, tips, nerd life.