Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tis.9.okt/07 ---

Tentan känns inte alls så intressant just nu, det är istället uppgiften jag trodde skulle lämnas igår, som visade sig ha deadline ikväll, som tar all tankekraft. Inte tid, bara tankekraft. Jag skriver ju blogg istället just nu, klart jag inte kan skriva på nån fiche de lecture.

Jag är i alla fall inte bakis efter karaokeäventyren igår, lyckligtvis, eftersom vi såklart tog det till tha Flame efter Kelly's och körde rätt hårt.

Men Kelly's alltså, jävla berg- och dalbana. Ska man inte kunna lita på tekniken längre vete fan om jag pallar mer. Jag vet inte ens om det var skivorna eller maskinen i sig, men sista timmen var det flera låtar som bara frös och allt tystnade, de flesta fick gå av scen eller byta låt snabbt som fan i såna lägen.

Så råkade det givetvis hända konsekvent när nån skulle köra en låt alla gick igång på, eller bara för nån som hann vara allmänt asduktig nån minut innan det sket sig. Sanna Lund fick inte köra Creep, Iki fick I want you back frusen, men där lyckades jag i alla fall få det att funka ändå efter en massa joxande, men värst var fan att jag själv äntligen tänkt köra Crazy som jag verkligen inte vågat innan, och hinner komma till andra versen utan att ha sjabblat nåt alls, när det såklart stannar. Jag tänker ge upp och ropar upp nästa person på listan, men just då släpper strulet av sig självt och musiken körs igång igen, men jag får bara köra vidare en vers till, sen hänger det sig igen. Då får det vara.

Fatta hur stressande det är att hela tiden behöva ha koll på ljudvolymer, teknikstrul, fulla gäster och nåt slags käckt mellansnack på det. Bitchin'. Lycka till med det på måndagsdebuten Kristin.

Äh, back to work.


Fan jag tog ju inga bilder igår.
Men ungefär såhär brukar det se ut.

statistik,
serier:
tot. minuter:
inget. ca 0 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
oscar et la dame rose
ca 25 s. (> utläst.)
ca 25 s.
  [regelverk]
taggar:
supa, karaokish, français.