Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- sön.7.okt/07 ---

Det är ett jävla flackande hit och dit, jag finner mig själv bli seriöst avundsjuk på att vissa faktiskt har jobbat nån dag i helgen så de gjort annat än att bara gå ut och sen vakna och vänta på att gå ut igen. Men det är ju bara den gångna veckan det, för på fredag är det fanimej den första tentan för terminen och imorgon är deadline för en good old book report, fast på franska då förstås. Så förutom att jag har karaoke duty imorgon kväll (kom dit! jag vet inte hur mycket mer sånt det blir framöver så det gäller att passa på) blir det fan hemmakvällar med teve och plugga.

Skönt som fan i alla fall att grammatiken kommer först och den andra tentan veckan efter, den senare kräver en helt annan typ av pluggande som tar mer tid.

Psykfesten då. Det var jävligt skönt att vara på något helt annat än vanliga klubbvärlden (vilken iofs kanske Svanen i torsdags också var i jämförelse med allt neffande och båtande som gjorts i sommar och höst). Det kändes rätt mycket som festerna på Fridhem, väldigt angenämt. Och Jonas förhandstippning på att de insparkade psykologerna skulle vara kassa på maskeradengagemang (ja, för dem var det en sån fest) visade sig inte stämma.

Schysst att få ett stort dansgolv med lite mer hittig musik istället för bara rmx-onani (vilket ju är kul, men jag vill ha allt. allt!) Men vad var dealen med ljudet i musikanläggningen? Volym mesig och diskant frånvarande. Det krävdes öl för att skita i det till slut, eller så höjde de. Jag höll mig i alla fall ifrån min gästlisteplussare K-trons galna 60/40-drinkar som hon hustlade till sig i baren

Jag fick veta allt om hur det går med såna i sig under vårt bakishäng den tokfina dagen efter. Och så blev jag sugen på att också få ha pandadräkt nån gång.

- - -

Ja.

Det är allmänt mycket.

Jag ska skriva en lista eller kanske göra tillägg i min I can't believe I did this-chart. Jag gillar att vältra mig i saker. Men först ska jag verkligen läsa ut den där boken och skriva de där 450 orden.


Psykfestbilder. Hej till publiken.


Jag tar eeen... nej! Jag tar eeen...


Bounce to this shit.


Bakishänga med kontroversiell crossover-sallad.

statistik,
serier:
tot. minuter:
house, M.D.
s2e18, sleeping dogs lie (hon hade Pesten!)
s2e19, house vs. god
ca 85 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
supa, krypto, français.