Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- fre.5.okt/07 ---

Jag sitter med en rant jag tänkt skriva i hundra år. Men det blir mindre och mindre en rant och mer en fet jävla artikel man kanske borde skriva lite renare och försöka få publicerad eller whatever. Jag kör inte bara på upprördhet eller exaltering, jag sliter. Och har redan insett att jag behöver en del två till den. Ni får se.

Mitt i allt dansande och drickande försöker jag ju hålla kvar den här skiten, texten, och det börjar fungera. Två låtar till placerade i All done-mappen (Rapsimulant. On "the Real".) och det börjar bli dags på allvar att hitta det där stället att spela in.

Festandet inkluderar spontana Kingskvällar och Svanar, karaoke fast man är ledig, och ibland lite småonödiga saker. Men igår på Svanen lät jag inte that shit hindra mig från att ha fett dansgolv. J-O-V skulle testfota för Trumman så man var ju tvungen att vara på sitt badest behaviour. Lite parodiskt blev det dock när mr. DJ plötsligt spelade en lång radda Ed Banger på säkert 7-8 låtar, den första glädjen över lite Justice blev ju lite dämpad när man insåg hur lite that guy brydde sig om en bra mix. När nu Svanish är det närmaste man kommer till en bra allt-möjligt-på-dansgolvet-klubb (förlåt Perfekt! men jag har inte besökt er shit ännu) får det ju gärna spridas ut lite också.

Men what the hey, det var kul. Olika stadier syns i So fresh & So clean clean.

- - -

Ikväll besöks festen jag gjorde affisch till. Vi får se om det blir kul på riktigt eller bara social turism, men bara jag känner lite folk så är ju det mesta stabilt. Haha jag måste verkligen börja använda det ordet seriöst. Ta tillbaka!


Det är smakprov galore i Nordstan just nu.

statistik,
serier:
tot. minuter:
house, M.D.
s2e17, all in

wonderfalls
s1e04, pink flamingoes
ca 85 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
nerd life, ego, krypto, supa.