Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tor.20.sep/07 ---

Haha, den där radiogrejen alltså. Det var inte så mycket visa upp sina skillz, jag fick intrycket att jag skulle få köra nån egen vers, men istället blev det bara den jag fick snabbskriva på plats tillsammans med den s.k. Regeringen.

Men den blev förstås helt ok för att vara hafsverk, även om bästa raden kom till courtesy ena regeringsmedlemmen. Men ja, det är ju alltid kul med intervju & shit, snacka om sig själv och få vara lite besserwisser - det är ju min passiooon.

Sänds på lördag, P3 20.03, vem som nu lyssnar då.

Så fick jag sjuka give-aways också: blingigt P3-mobilsmycke, en P3-reflex med giraff, och sjukast - P3-kondomer. Känns ju lite risky.

Sen var jag hemma och slutförde affischjobbet, det blev rätt smooth. Sanna såg en på skolan idag och sa de blev fina, men jag har inte sett nån live själv ännu. Men jag ska i vilket fall försöka sno åt mig ett ex att dekorera nån vägg med (fast egentligen borde man fan trycka upp en egen utan texten på).

- - -

Sopig som jag är missade jag förresten inte bara att House började igen i tisdags, utan även Despan (och dessutom hade jag glömt att jag i våras redan kollat på typ 10 avsnitt i förväg på splatter-House). Men det tog jag igen idag genom att se på det i tankad form med J-O-V. Och jag fick mer detaljer från henne om den galna freakshowen det tydligen blivit på måndagens Kelly's-karaoke. Jag är jävligt nöjd med att inte varit värden när idioten som från scen uppmanade till allmän utvisning av muslimer var där. Fan om det bli så på måndag när jag håller i kalaset igen.

Och första avsnittet på Prison Break säsong 3 hade lite nya schyssta grejer, så det verkar nästan motiverat att fortsätta serien trots att den stora orginalkonflikten löst upp sig.


En programledare. Ånej jag kommer se ut som jag strippar.


Som skojfriska puckon kallar sina fruar: Regeringen.


En bit av affischen.

statistik,
serier:
tot. minuter:
prison break
s3e01, orientación [verkar lovande!]

homicide: life on the street
s4e02, fire (pt. 2) [sjukt fett avsnitt!]

desperate housewives
s3e16, my husband, the pig [alla är dumma i huvudet utom mike och lynette]
ca 130 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
oscar et la dame rose
ca 20 s.
ca 20 s.
  [regelverk]
taggar:
ego, TV-serier, karaokish, formnörd.