Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tis.18.sep/07 ---

Hela dagen inne inne inne, så jag passade på med en ut-i-panik-tripp till Willys för att skaffa ny olivolja.

Jag har suttit med affischjobb, Jonas gav mig häromdan i uppdrag att fixa ihop nåt till Psykologernas inspark. Eftersom halva skälet till att vi har dagfester här är att jag ska få göra snygga flyers var jag ju inte sen att tacka ja. Det är så kuuul att fetta ihop nåt snyggt.

Tror det blir bra också, men jag ska nog försöka få stuva om lite i texten som skulle finnas på'n, för det var ett jävla block att handskas med.

Såg imorse i en PK Musik-annons i GP att Necro ska besöka Scratch i höst. Men det stod 6/10 mitt bland novemberdatumen så jag blir inte klok på när det är och jag har inte hittat nån vidare info. Fast jag kanske ska låta bli att betala för att se honom, han må vara en stor influens på mina beats men fan vilken störd jävel han är, då vill man inte ge pengar till'n (jag stal till exempel hans nya album Death Rap digitalt via TPB så sent som idag). Och antagligen är han en risk live. Oh well, jag kan ju låta eventuella sidekicks avgöra (har han med sig Hyde pallar jag ändå inte gå).

Vidare ska jag vara med i Gör det själv i P3 som ska spelas in imorgon, men när det sänds vet jag inte. De ska få mig att skriva en vers på tokigt kort tid tillsammans med "2 unga hjältar" vad nu det kommer innebära. Verkar lite scary eftersom jag är seg som fan annars. Men med bara skitsnackstema funkar det förstås.

Jag lär ju säga till när jag vet när det sänds.

- - -

Emma Mollz och Therese hade inflyttningsfest i lördags. Jag och Yoho käkade en pizza innan vi stack dit tillsammans och gissa om inte Emma och Therese gjort ...pizza, som de bjöd på.

Jag tvingades äta av princip fast jag var tokmätt redan. Classic me. Hemgjord lyxig pizza kan man inte neka (fråga bara Ran om mig och pizzabjudningar).

Sen var vi på Puzzle på Storan, har aldrig varit där förr och jag har verkligen ingen aning om hur det är i vanliga fall, men just i lördags var Darshan Jesrani från Metro Area DJ, och då går det inte att missa. Särskilt inte med tanke på lördagarnas allmänna sugighet i övrigt på dansfronten.

Fett såklart, men de hade bara öppet på den allra minsta delen så det blev sjukt trångt när folk började komma på allvar. Jag råkade boxa till en killes öl med ett dans-move så han tappade den. Den verkade inte varit full i alla fall för han lackade inte.

Och jag gjorde det bra draget att sticka hem tidigt och sova ihop lite normala timmar, plus extra, och hade ork för både formjobb och grammatik. Ungefär som jag inte riktigt har idag. Blir nog ett avsnitt av House istället, jag missade att det börjat redan så jag måste komma ikapp. TV-serieslappandet har verkligen falnat av alla säsongsuppehåll, jag har ingen koll på nåt längre. Och Prison Break började i USA igår så det måste man ju tanka också. Håhåjaja, men bättre än att klubba fyra dar i veckan.

Andra saker som är bättre är att bli spontaninbjuden på te och saffranskaka. K-TRON (mm det får nog bli ditt namn här från och med nu) lockade mig via MSN och jag tackar lika lite nej till sånt som till ovan nämnda pizzabjudningar. Jag fick inblick i folkhälsan i Tynnered och dessutom ett Superklubben-zine. Fan vad bra det var hörru, jag vill ha de andra numren också (cash up front såklart)!

Do be do be do.


Yoho i festdimma.

statistik,
serier:
tot. minuter:
inget. ca 0 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
oscar et la dame rose
ca 5 s.
ca 5 s.
  [regelverk]
taggar:
formnörd, supa, français, TV-serier, saffranskaka.