Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- lör.15.sep/07 ---

Till intressanta upplevelser kan man sortera att bli hemskjutsad från klubben i en mörk skåpbil.

Egentligen var det förstås lite småtaskigt, jag hade hellre stannat ett tag, men när kompisar säger att de fixat skjuts med nån annan kompis, och man får välja mellan det och att bli lämnad ensam sista timmen och sedan vänta en timme till på första vagnen hem är valet kanske givet.

Festen visade sig alltså inte vara så fett som vi hoppats. Inte för att det inte var bra i sig, men när folket uteblir (enligt upplysning p.g.a. för dålig marknadsföring) är det ju svårt att hålla alla neggare kvar. Vi startar förstås golvet som vanligt i vilket fall, och kör hårt ett bra tag, men ja.

Stackars feta Kudu som gjorde en bra spelning alldeles för få såg. Och man skäms ju lite för landet, staden, klubbvärlden om det kommer utländska akter utan att få uppmärksamhet nog.

Skulle ta igen det igår, och var på utflyttfest hos Andra Gustav med plan att locka med folk till Eye. Peppad också, eftersom våran senaste beställning från Threadless anlänt och jag kunde gå ut med sumthin new, samt kombinera fest med överlämning av Sannas och Marks tröjor.

På minussidan finns dock att de jävlarna på Tullen Landvetter gav oss tullavgift igen. Alltså snittet blev ändå inte sämre än 140-150 per tröja med pris+frakt+tullhelvete, men det är alltid sugigt med oväntade utgifter.

På plussida nummer två finns dock att jag samtidigt mottog ett paket från mamma med två askar Terva Leijona. Det är så jävla gott, men inte en käft har vett att distribuera det här i södern. Fast det är klart, det närmaste substitutet Läkerol Dark verkar ju inte sälja så bra så det kanske är ett smart drag att inte satsa på värre grejer.

På minussida nummer två finns att det är svårt att leda förfesten dit man vill. Men jag är så jävla hård att jag går till Eye själv och vet att jag kommer träffa folk jag känner ändå. Mycket riktigt. Och till och med efterfest på det, och det på Hisingen så man har nära hem såhär på förmiddagen efter efterfest.

Nu är det dags att plita ihop ett affischuppdrag och göra några sidor grammatikövningar. Jag är faktiskt en hard worker också.


Kudus sångerska var så jävla cool.


Indrivning + Terva Leijona.

statistik,
serier:
tot. minuter:
homicide: life on the street
s4e01, fire (pt. 1)
ca 45 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
threadless, dråpligheter, supa, danceflo'.