Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tor.13.sep/07 ---

Haaahahaha. Jag går inte så ofta med vinst när jag går ut.

Det beror förstås på hur man ser på saken. Inget i reda pengar (man är väl inte en Black Jack-junkie), men jag handlade bara en öl (43:-) och fick tillbaks en gratisbiljett till Festen ikväll (80:-).

Vi var alltså på 3xFuck/Fuck Fuck Fuck på Kontiki, där det skulle spelas enbart remixar. Vilket ju lät som ett kul koncept. Tyvärr var det lite brist på folk så det var inte strålande bidness för dem, men det fanns ju istället utrymme för mig och J-O-V plus fler i gänget att göra området närmast baren till ett dansgolv istället. Musiken var ju fet trots allt.

Så när vi skulle dra kom some dude och ropade tbx oss och gav oss varsin biljett till ikväll. Score! Förutom att slippa betala 80 spänn är det ju trevligt att slippa ta sig till stan idag bara för att handla förköp. Och grejen i sig förstås, de andra i vårt gäng fick fan inga tix.

Så var det som sagt karaoke i måndags, första gången sen i april, men det har ju varit sommarpaus etc. Som vanligt med en gång: dött första halvtimmen, sen fart på sångmodet och kaos i slutet då alla vill köra men inte hinner för att tiden är så fuckad. Och såklart en numera obligatorisk vända av hybris från min sida, denna gång i form av Irreplaceable med Beyoncé. Jag bombade rätt rejält, men jag kan tänka mig att köra den igen om jag bara är beredd på de svåra grejerna (och använder ett lägre register fo shizzle).

Men så fanns det nya inslag. Mer karaoke! Johan Hilton drog med oss till sunkiga Flame (eller www.flame.nu som det heter enligt skylten) på Chapmans torg för att köra even more, och där gick alla loss som fan. Fanns ju inte så många andra där liksom. Tyvärr fick man alltid så jävla låg volym på musiken att det var skitsvårt att komma in på rätt ton i början så jag bombade nog flera gånger på förstaverserna där med bwaahahaha (men de hade Holy Diver, som jag såklart glänste på, yay!).

Galet kul i vilket fall, och alla var helt fnissfulla. Jag, Ako, Aron och J-O-V spenderade Brunnsparksväntan på sista vagnen med att ligga på golvet i Nordstan, fnissa och vara fjortisar.

Det blir nog ett återkommande inslag med karaokeefterfest efter karaoken.

- - -

Fler bisarra inslag i vardagen: Banan/choklad-läsk.

Så jävla störd grej. Jag såg den på Willy's för ett bra tag sen men har alltid haft för mycket annat att handla för att orka släpa hem en sån flaska bara på kul. Den finns ju såklart bara i 1,5-litersflaska. Men så var jag där dan efter vårt karaokemaraton och kunde fan inte hålla mig.

Den är grön också!

Och tror du inte att den till och med är drickbar. Smaken var ungefär som Banana Skids (och lord knows att jag har ätit min beskärda del av såna i mina dar, så det var välbekant). Inte så mycket choklad med andra ord, men det var väl bara tur. Så tipsar Aron om att den går bra att blanda grogg på också, så det var jag ju tvungen att testa igår innan vi drog till Kontiki.

Funkade. Fast jag gillar ju inte sprit+läskgroggar i allmänhet så det lär inte bli nån repris. Och visst skulle jag aldrig ens tänka på att köpa den framför nåt godare om det inte var så att hela grejen är mighty mighty fucked up. Men det är ju sånt jag gillar (fråga bara Nik om mitt Dr. Bizzarro-godis).


Johans låtval gav honom en defekt skiva. Fuckad text!


Premier, såklart.

statistik,
serier:
tot. minuter:
inget. ca 0 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
extremely loud & incredibly close
ca. 20 s.
ca 20 s.
  [regelverk]
taggar:
karaokish, supa, dr. bizzarro.