Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- lör.8.sep/07 ---

Jag är sämst! Sämst, I tell ya.

Lite som när Klabbis skrattade åt hur jag trodde zydecoväckning var en bra idé, istället för åt själva zydecoväckningen som inte fungerade alls.

Det var alltså inte dåligt jobbat att missa Familjen igår, det var dåligt jobbat att inbilla sig att det kunde gå att kombinera två grejer sådär.

Alltså blev det bara Cobra Charlie och inget Familjen, och det var förstås kul och bra ändå och jag fick ett par gratis-ex av skivan etc. Men det var jävligt drygt att stå där efter att Cobra spelat och plötsligt inse att man står planlös och vissa andra ska till ställen man inte vill hänga med på, fast man gärna träffar dem, och några tredje är missing in action. Och det är ju en jävla tur att man kan tänka fuck it och bara dra till säkra kortet The Eye istället.

För dit är det alltid folk man känner som ska, så man ansluter och sen blir det ju det där dansandet man faktiskt var ute efter från början. Och stanna till stängning och vänta på morgonvagn etc.

Skivan då? Jodå, det är fett. Och har ett färgglatt omslag!

Mest överraskande är förstås att låten med samma namn som skivan, Jag kommer tappa det, funkar riktigt bra här medan den varit lite svajande live. Tänk vad kul att mitt enkla trumkomp-och-basgång-beat jag bara slängde in tillsammans med de andra for fun skulle bli så fett.

Men WTF people, vad har ni gjort med texthäftet? Det är bra att få alla texter. Men det hade också varit trevligt med feta liner notes med rätt namn på rätt beat. Jag vet ju inte ens vem som gjort vilket beat till de andra 7 låtarna på albumet som jag inte petat i.

Framför allt står det inte ens "Navid Modiri" eller "Povel Ohlsson" någonstans i hela texten. Kom igen, trodde ni det skulle gå att vara hemliga fortfarande? Oh well. Jag ska i alla fall lyssna på den en gång till nu.


Jag bestämde mig för att inte välja en hunk-bild på Navid.

statistik,
serier:
tot. minuter:
inget. ca 0 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
cobra charlie, ego, krypto.