Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tis.26.sep/06 ---

Helt galet, verkligen galet. När jag hade öppnat Falsksången med att dra reglerna och börja med en dänga själv (det blev den improviseringsvänliga Soul man) tog det först en dryg timme innan nån skaffat mod/kollat listorna ordentligt för att gå upp och köra, och jag började tro att det skulle bli en (nästan pinsamt) lugn kväll. Men nej.

Så fort två stycken gäng varit uppe började folk strömma till. De pratade i mun på varandra, de skulle tvinga sina ovetande vänner att köra Livin la vida loca, de slängde fram lappar med otydliga namn och låtval, och hela tiden skulle jag ha koll på de som körde, plus ljudanläggningen. Och det blev inte helt lätt eftersom alla låtar naturligtvis var helt olika i ljudnivå, för att inte tala om skillnaden på fegt mummel och punkskrål.

Sen blev det dags för ännu en nattvagnsflopp, men bara en mindre denna gång. Eller, det var nog till och med mer en småtrevlig sak. Jag kom till Brunnsparken och såg att det var 24 minuter till nästa, och sista, vagnen till Biskop, men bestämde mig för att gå över bron istället för att stå där och vänta. Jag var dessutom inställd på att om jag skulle råka gå extra långsamt och missa den på andra sidan kunde det kvitta. Det var nog helt enkelt lockande med lite ensampromenad efter en session som scenbarnvakt.

Men jag hann.

- - -

Och jag glömde ju att dra zydeco-incidenten igår!

Efter att jag hypat Zydeco boogaloo för Klabbis och vi pumpat den friskt under lördagen både före och efter utekvällen, samt kollat in scenen i Gilmore Girls när Bouzou Barnes & the Cajun Stompers vägrar sluta spela den och andra zydeco-dängor, tänkte jag att det vore en fantastisk idé att väcka honom med densamma på söndagen.

Självklart inte.

Men jag drog förväntansfullt igång låten på galen volym, sparkade upp dörren och skuttade glatt in i rummet medan Klabbet bara såg oerhört arg och förvirrad ut. Han tyckte däremot en timme senare, när jag låtit honom sova vidare en stund istället, att det var fantastiskt roligt att jag på allvar trott det skulle vara en bra idé, särskilt med tanke på bakfyllan jag visste han skulle dragit på sig.

(För övrigt är jag en idiot. Den där "res. köp 865:-" jag inte identifierat från mitt kontoutdrag var ju för fan pendlarkortet! Men det är bara för att timingen har blivit så fucked att man måste köpa det strax innan man får nya pengar som jag glömmer sånt.)


Från Göta Älvbron måndagsnatt.

statistik,
serier:
tot. minuter:
prison break
s2e06, subdivision
ca. 45 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
rape: a love story
- ca 35 s.

Hemmingson, Nina - jag är din flickvän nu
- allt på en gång, ca 130 s.
ca 165 s.
  [regelverk]