Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- lör.23.sep/06 ---

Bokmässan är en konstig sak. Jag har för länge sen accepterat att det egentligen bara är shopping allt handlar om, det är inte det. Men alla dessa människor som står i montrar och pratar i mikrofon till absolut ingen är bara helt bisarrt. Och att gå omkring där med fler än en eller kanske två personer till i trängseln är bara att glömma. Kanske har jag bara varit för snål för att ta mig till den vuxnare nivån av mässandet, att skaffa seminariekort, jag hörde till och med idag att det fanns nån slags studentdeal som gjorde det nästan överkomligt, men nä, det får vara fler än kanske två grejer att se då.

Och jag har inte ens fått bränna pengar på ondskefullt mycket serier som vanligt, eftersom jag plötsligt fått en "res. köp, 865:-" på mitt kontoutdrag som jag inte för mitt liv kan komma på vad det är. Ingen öppen bank på helgen heller så jag måste vänta länge innan jag kan undersöka fallet ordentligt.

Men det har i alla fall hunnits med lite trevligt vinsupande och anspråkslös utgång med Klabbis, och jag har träffat Anne med en massa Fridhemsskrivare (som visserligen inte gick där förrän efter jag slutat men ändå var roliga att prata med). Och tack vare Klabbis pressleg har jag kommit in gratis på mässan två dar i rad och imorgon blir det likaledes gratis eftersom jag ska vara med på den där Frank-grejen. Kl. 13.30 är det för övrigt, SR-scenen (B08:40), men det är fler gäster så jag vet inte exakt när min grej blir.


Kön blev såhär stor (och mer bakom) på 10 minuter. Från noll!

statistik,
serier:
tot. minuter:
weeds
s1e02, free goat
ca. 30 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
Oates, Joyce Carol - rape: a love story
- ca 45 s.

Ennis, Garth + Dillon, Steve -
hellblazer: rake at the gates of hell
- allt på en gång, ca 220 s.
ca 265 s.
  [regelverk]