Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tor.21.sep/06 ---

Det kommer bli crazy overload för mig några dagar. Förutom att Navid bokat in mig på ett gästspel i Frank som kommer spelas in på bokmässan på söndag har jag nu även fått uppdraget att vara karaokevärd på Falsksång på andra lång på måndag. Kelly's, that is. Och bara dagen efter, ett par timmar efter att söndagsgrejen sänts i P3, upprepas Kelly's-kvällen, fast denna gång som en vanlig spelning med mitt ass. Short notice, jag vet, men kom dit.

Och så öppnas ju helgen med att Klabbis kommer hit för bokmässan, så det kommer bli trevligt häng också.

- - -

Ny delkurs idag. Det kommer bli på engelska och norska rätt igenom, utom tentan på slutet. Kanske kommer det få mig att känna samhörighet med alla ni som spritt ut er i andra länder över hösten. Norrmannen verkade i alla fall lovande som föreläsare, han skriver dessutom underhållande fult på sina OH-papper och på tavlan.

Nyss utlästa Oracle night var bra för övrigt, den kan man läsa om man vill. Vissa lösa trådar störde skiten ur mig, men vad ska man göra. Skriven av Paul Auster för övrigt, om man inte orkar backa ett par dar för den uppgiftens medverkande i statsen. Det var min första bekantskap med honom faktiskt, jag har lite halvt medvetet undvikt New York-trilogin förut, men nu kanske man måste dra den jäveln också. Fast jag ska nog ta lite Oates, J.C. först och se vad the fuss is about även där.

(...och TV4 jävlades med folk och lade in ett avsnitt till av House redan igår. Undrar hur många som, precis som jag, inte hade en aning och missade det helt. Jag såg att det var i sista stund i alla fall, och fick mig en ny dos cynisk humor och nästansplatter. Denna gång var det bilder på borr in i kraniet och stor jävla spruta in genom pupillen. Men det senare såg i alla fall inte så realistiskt ut så jag slapp svimma.)


Datasalen i skolan. Nån vill ha kvar datorn efter sitt toabesök.

statistik,
serier:
tot. minuter:
house, M.D.
s1e02, paternity
ca. 45 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
oracle night
- ca 65 s. ( > utläst.)
ca 65 s.
  [regelverk]