Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- ons.20.sep/06 ---

Vi kan ju ta lättsamheterna idag. Som nya serien House, kanske inte så cynisk som utlovat, men däremot sjukt äcklig. Vad som låg bakom brudens spasmer, tungotal och andningsstopp: binnikemask, i hjärnan. Mysigt.

Annars en klart underhållande serie, med många "jaså är han/hon med!" (han Swing kids-killen man nästan aldrig ser nu för tiden t.ex.). Anna lackade dock på musiken som enligt henne var för Disney, men jag märkte inte av den så mycket.

Och sen var det ju den andra av de tre serier som går exakt samtidigt på tisdagar jag nu måste följa (lösning: se en, spela in en, ladda ner en), Poliser. Misärtillvaro galore, så egentligen kanske inte nåt att tala om som lättsamt, men än så länge verkar den lovande om man klarar av lite skuldtyngd polis med skelett i garderoben.

(Ja, alltså, Desperate housewives är nummer tre, men det ser man ju i statsen nedanför, fool.)

Vidare i lättsamheten: Idol. I år har jag kollat lite småseriöst, men det är som vanligt tristare efter första vändan med bara auditions. Och det blir verkligen inte bättre av saker som igår kväll, när varenda en av de fem killarna som tävlade valde sega ballader! Måste man nu välja låtar att waila runt på kan man ändå köra nåt roligare, det går att hålla på med sånt även utan segt komp. Men Dannys låtval var i alla fall en lite trixig jävel.

Annars har jag fortsatt med spåret släpa tunga/jobbiga grejer i kollektivtrafiken idag. Köpte en micro på Elgiganten Backaplan och tänkte inte så noga på att en sån kanske är lite tung och otymplig, men gjort var gjort och det var bara att kånka den till vagnen och sen hemåt.

Men jag slapp laga mat och kunde istället värma lite infryst som belöning.


Mer orientering i Haga.

statistik,
serier:
tot. minuter:
house, M.D.
s1e01, pilot

poliser
s1e01, [ingen titel]

desperate housewives
s2e16, there is no other way
ca. 145 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
oracle night
- ca 45 s.
ca 45 s.
  [regelverk]