Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- fre.7.sep/07 ---

Det här är inlägget där jag påminner/talar om för dig vart du borde gå.

Först ikväll. Det är release för Cobra Charlies första album Jag kommer tappa det, där jag står för en stor del av musiken. Inte på releasefesten alltså, utan på albumet. Dit ska du gå, man kan väl anta att Cobra kör live och det var ju fett sist.

Men det finns också haken just ikväll att det även är Familjen på Henriksberg, på nya klubben Perfekt!, och jag måste försöka få ihop det att gå på båda grejerna. Så behöver inte du göra. Du kan göra som du vill. Vi ses väl either way.

Sedan måndag. Karaoken på Kelly's drar igång igen och jag är förste värd. Jag tror inte jag ska vara så särdeles ringrostig, det blir nog lika bra som alltid. Och jag vet i alla fall ett par hardcore-fans som väntat på just Kelly's-karaokish (hellooo!). 19 till 22.

Sedan vad man borde göra. Jag, alltså.

Inte ha öl hemma hela tiden.

Gå ut lite nu när det är finväder ute.

Chilla! (Har jag inte sagt det nog till andra den senaste tiden för att också kunna lära mig det själv?)

Gå vidare till nästa punkt på listan.

- - -

Tennis Camp Biskop är över, Raph och Nik har plockat med sig en spelare till och dratt till Falun. Lämnat efter sig lite sprit och groddar i kylen. Och godis jag redan ätit upp.

Vi önskar er lycka till i nästa kupp. Cup.

- - -

Idag finns en notis i GP's kulturdel med följande text:

Det var länge sedan en svensk serie blev lika omskriven som Peter Birros Upp till kamp som startade i måndags. Den svenska TV-publiken förhöll sig emellertid kallsinnig till serien, den optimala TV-tiden till trots. Bara drygt en halv miljon svenskar hade bänkat sig för dramat som fått rätt många av landets recensenter att gå ner i spagat. I den viktiga åldersgruppen 25-29 år var det bara var 20:e svensk som följde det första avsnittet. Som konstaterats tidigare, konsumtion styrs alltmer sällan av kvalitet.

En (surprise!) osignerad notis högst upp på sidan.

Och jag säger: Era äckliga jävla arrogansmonster.

Jag vet inte var jag ska ta vägen med såna åsikter, det finns helt enkelt inte mycket som gör mig mer förbannad. Ni vet inte ett enda jävla kuken om varför alla inte såg serien. Ni bara utgår ifrån att allt som visades på TV just då, som inte var hypad socialrealism på SVT, var onda onda onda kommersialiserade skitbögprogram på TV3-satan eller Femmandjävulen.

Och jag vet, det var "folklustspelet" (kod för buskis?) Söderkåkar på TV4 som vann kampen om tittarna den kvällen. Men det spelar ingen roll. Ingen roll, inte ens trots att jag tycker Söderkåkar luktar skräp och att jag antagligen själv skulle gilla Upp till kamp.

Det är att ni skriver Recensenter gillar = kvalitet.

Folk gör som de vill istället = ignorans för kvalitet.

Själv skulle jag resonera som att en serie på SVT kan jag se när jag vill på svt.se istället (eller hitta på Pirate Bay), och göra nåt helt annat än att se på TV just nu. Gå ut kanske?

Och det är precis var den viktiga målgruppen 25-till-29-åringarna befann sig i måndags kväll klockan 20.30. Så sug min jävla väggtidning och slakta era höga hästar. Ni ska veta att jag redan är på väg till era hästar själv med bultpistol i högsta hugg.


Pose for the camera, Raph!


I'll end this shit with a "fuck you" and have a nice day. (Sa jag inte att jag såg om 8 Mile på TV4+ istället för att plugga häromdan?)

statistik,
serier:
tot. minuter:
inget. ca 0 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
extremely loud & incredibly close
ca. 10 s.

oscar et la dame rose
ca. 5 s.
ca 15 s.
  [regelverk]
taggar:
cobra charlie, nerd life, krypto, tennis, vänner, rant.