Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- ons.5.sep/07 ---

Shitty batteries is the new black.

Så det är Biskop Tennis Base Camp 2007 igång just nu. Därför hinner man inte skriva så mycket här. Good ol' Nik (tränare) och Australier-polacken Raph (spelare) bor i vår lägenhet under veckan för att spela en turnering i stan innan de drar vidare till Falun för en annan turnering. Raph åker världen runt och spelar tennis for a living, det är ganska mycket okända världen för mig. Alltså även spännande.

Det finns ju så många andra världar. Jag gillar att tänka på sånt. Främst brukar jag fundera över exemplet alla de där människorna som köpte Daniel Lindströms skiva efter Idol 2004 (eftersom den sålde mer än Darins första, men hade jag sett eller hört nåt av den? nä. medan Money for nothing fanns i min vardag med en gång, och sedan dess, och just nu hey i'm just playin around).

Angående le français är jag seg. Men om man jämför med hur lite man pluggade annat än veckan-innan-tenta i B-town är det raketfart. Men åh vad skönt det är med nånting tokigt konkret. Och grammtik, det är så jävla coolt.

När jag inte pluggar har jag dessutom åtminstone lagt tid på en vägg med att-göra-lappar som påminner mig om alla läxor. Det är faktiskt sjukt smidigt. Organizin' makes me tick.

- - -

Så var man på Cinemateket-visning av Delicatessen igår. Navid har i egenskap av Göteborgsprofil (bwaahahaha) fått välja och presentera en film, och valde enligt egen utsago Delicatessen endast för the squeeking scene. Själv skulle jag valt den för repliken Robert vill bara ha murror i massor.

När Navid snackade om filmklubben han var med och ordnade på Fridhem kom jag även på att det ju faktiskt var den gången jag såg Delicatessen senast, när de ordnade Jeunet-maraton. Känns ju sådär att det är hans fel att jag ser den hela tiden. Fast de första fyra, fem gångerna var det förstås för att det var en av de få filmerna vi hade hemma när jag var liten/pre-teen.

Vidare i Navid-spåret är det i alla fall releasefest för Cobra Charlie-albumet på Pustervik denna fredag. Jag är inte med och arrangerar, så vad vet jag om det blir fett eller inte, men det kan man väl anta. Så gå dit.

Att det krockar med Familjen på Henriksberg får lösa sig på nåt sätt.


Biskop Tennis Base Camp 2007.

statistik,
serier:
tot. minuter:
entourage
s4e12, the cannes kids
ca 25 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
Safran Foer, Jonathan - extremely loud & incredibly close
ca. 30 s.

Schmitt, Eric-Emmanuel - oscar et la dame rose
ca. 25 s.
ca 55 s.
  [regelverk]
taggar:
tennis, français, nerd life, cobra charlie.